Friday, November 14, 2008

Doa Perpisahan

Pertemuan Kita Di Suatu Hari
Menitiskan Ukhwah Yang Sejati
Bersyukurku Ke Hadrat Ilahi Di Atas Jalinan Yang Suci
Namun Kini Perpisahan Yang Terjadi

Dugaan Yang Menimpa Diri
Bersabarlah Di Atas SuratanKu Tetap Pergi Jua
Kan Ku Utuskan Salam Ingatanku
Dalam Doa Kudusku Sepanjang Waktu

Ya Allah Bantulah Hamba Mu
Mencari Hidayah Daripada Mu
Dalam Mendidikkan Kesabaranku
Ya Allah Tabahkan Hati Hamba Mu
Di Atas Perpisahan Ini

"Teman Betapa Pilunya Hati
Menghadapi Perpisahan Ini.
Pahit Manis Perjuangan Telah Kita Rasa Bersama.
SemogaAllah Meredhai Persahabatan Dan Perpisahan Ini.
TeruskanPerjuangan"

Kan Ku Utuskan Salam Ingatanku
Dalam Doa Kudusku Sepanjang Waktu
Ya Allah Bantulah HambaMu
Senyuman Yang Tersirat Di Bibirmu

Menjadi Ingatan Setiap Waktu
Tanda Kemesraan Bersimpul Padu
Kenangku Di Dalam Doamu
Semoga Tuhan Berkatimu

*Lagu ni banyak beri erti kat aku, sejak aku skol teknik agi,
mase kat teknik, aku akan cuba tak nak dengar lagu ni
walaupun mase tu aku suka giler lagu ni,
kalu dengar, lebih2 lagi ngan A(bukan name sebenar),
aku akan menitis air mata sebab tak nak dok jauh ngan dia...

*kat matrik lak, mungkin korang tak penah dengar, korang layan rock je,,,
tapi, buat fara kecik, besar, shida, ann, nadia, dak tutor aku..
aku tujukan khas lagu ni untuk kowang,
sebetulnya dalam hati ni..aku amat menyayangi kalian...
aku tak sanggup nak berpisah ngan korang..
tapi, berpisah gak kan?
hehehehe..

pe2 pun, aku sanggup berpisah dengan fara kecik skunk...hehehehhe
\(*0*)/...
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

2 pujian[s]:

~DaE~ said...

hi adik ex-teknikrai...hehehhe...

thx for viewing...

ye la tuh, kami ni senior2 kamu dh tua2 dh...

AkuBudakTomei said...

hai...
abang ex teknikrai,
ooo...
dah tua ek?
jangan lupa tengoklah pic2 kami kat teknik,
ne tahu leh imbai kenangan kowang semua...

Post a Comment