Monday, May 4, 2009

{anda} pemenang contest peanut...{tahniah}..heheheh

lamanya ase tak hupdate..:Rabbit36:bukan peanut tak on9..peanut on9...tapi..bizi..on9 kejap2..pastu kuar...pastu on9...aduh..sampai blog pun dah berhabuk...kecian blog peanut...windulah kat kengkawan semua..windu peanut tak?mestilah kan..hehhehe:Rabbit38:...peanut mahu annouce kan ngan bangganya pemenang contest di blog peanut..nge~~:Rabbit51:peanut tak sempat lagi nak menilaikan pemenang..susah2..nak pilih pemenang...lagi2..teka wape banyak gelang tu..nge~~tak de sowang betull..hehhe..tak pe2x..peanut akan annoucekan pemenangnya biler peanut cuti hari ahad nanti..:Rabbit44:sebab skunk peanut ngah bizi ngan teje part time ni..hehehhe


Bercakap sal teje ni..peanut udah pun berhenti keje part time kat kedai pc sebagaimana peanut wawarkan di twitter:Rabbit03:..hehehhe...sebabnya..adalah..nge~~~mungkin tiada kerasian antara kami...tapi, pekerja kat sane ok..cam abang nik, abang amin, aqih dan farid..diowang ok ngan peanut..leh main jeling2 manja lagi..:Rabbit28:hehehhehe..sok start teje baru kat kedai baru..nge~~masih kat kbmall..lalala..hope..peanut tak ucapkan gudbye agi kat diowang..hehehhe...

oh ye...peanut sedih actually..sebab gelang pemberian orang yang peanut penah sayang serta cinta telah pun terputus tanpa di sengajakan..selama ni peanut jaga elok je gelang tu..tapi entah cam mane gatal tangan dok main2 ngan gelang tu sampai putus...:Rabbit53:sedih..~~~nge


inilah owang yang menghadiahkan gelang tu kat peanut tanda hubungan kami..dua tahun yang lepas..Mohd Amin Asyraf Mat Ayob...actually peanut dah berpisah ngan ye masa kat matrik lagi..peanut sayangkan ye..n susah nak lupakan ye sebab ye first love peanut...:Rabbit12:n first kapel..susah lah sikit kan...gelang tu pun peanut jarang pakai sebab tak moh ingat..n biler pakai..terputus lak..maybe tanda kot...tanda tak de jodoh...:Rabbit13:
nilak..abang revolver_bullet86...dia pembaca blog peanut mase blog peanut masih berwajah lama..:Rabbit55:pembaca setia wpun tak mengumen.dia akan kumen pe yang peanut tulis kat ym...dia yang selalu temankan peanut study sampai pagi..:Rabbit15:dia yang selalu peanut temankan waktu dia keje..dia abang kesayangan peanut...dia yang wat peanut lupakan owang di atas.dia wat peanut cayang dia:Rabbit02:..dia wat peanut gilekan ye...dia wat peanut bahagia...but..dia hurting me..:Rabbit08:dia pergi walaupun dia janji dia akan kembali..tapi...hem..tak moh lah citer nape..peanut tengah melupakan ye...:Rabbit27:yup..peanut single skunk..but not available...

okieslah...peanut dah melalut..sampai ke bab2 hati...nge~~~t tunggu ye entry seterusnya sal sape pemenang..heheheh:Onion48:
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

37 pujian[s]:

Armin said...

yuhu...cik peanut..

lama menghilang eh...keja rupanya...
hehe..orng yg menghilang usah dikenng...look forward for the better future okeyh.....

haha..pandailah ak kasi nasiht kt orng..diri sndiri terumbg ambing..xmmpu utk berterus trng...

oho..key lah cik peanut...tercerita psl diri sendiri lak..

~mesti seronok kerja kn...

joegrimjow said...

olololooo
sampai ke cite pakwe die cite
hihik
sabo aje
mmg susah nak lupe owng yg kite syg ni
bio mase yg tentukan

Cookie Monster said...

cikpeanut nehh wat saspenda je aaa!
ingt mau umum
ngengenge
da gedup gedap da jntong ne
haha
tape2..kuki akn setia tggu stiap hapdate cikpeanut
x)

upenyer cikpeanut kejew..
kt kdai PC!
bole oder notepad cooler 1
hahahahaa
;P

azizwan(dot)com said...

salam.. yo la, lama menghilang.. mesti dah lupakan kitorang kan? hehehe..

apa2 pun, tajuk n3 kamu sangat mensuspenkan aku.. puas aku cari mana nama pemenang tp tak jumpa. kui3..

IxoR@ said...

siapa yg menang ye?

ingin juga nk tahu siapa yg bertuah tu....

ekino said...

isk3!..sabar k syg..

rindu nye..update jgk kamu kan..

:)

hiihi

boboiz said...

luahan perasaan dari cik peanut...hehe...
semua tu ada hikmat...sabau yek cik peanut

Eazy Izzuddin said...

la....
udah d umum kan ka contest??
ohoho
sowy cik peanut...
dpt sertai sikit jek...
=P
xD
busy...
eheehe
xD

mie said...

wahh!!!!
peanut makin cute la...
xah susah2 cari pemenang..
gue kan de...
sng je nak sebut...
m.i.e
hahahaaaaa

[a.m.o.i] ™ said...

wahhhhhhhhhhh............. ensemmnya bekas kekasih peanut.haha. bak bg kat amoi! haha

hurulaini said...

aigoo...ingat nak umum nama pemenang...huhu
aku pun bz gak skarang ni sampai x sempat nak tambah2 komen sini...huhu

Framestone said...

peanut busuk huhu... kat mne la die skrg nie ek

amer|zhafran said...

lalala...

kacang lupakan kulit..hahaa..

sabar cik kaceng ek..

Framestone said...

out sikit--> ops pengapit time kali keberpa bro kahwin ek.. ala lupe la pulak he..23x

nk jade pengapit kne isi borang dulu.. sertakan ic n lesen..sijil kelayakan seprti sijil akademik n SPP (sijil pra-perkahwinan)permohanan anda akan diuruskan dalam tempoh 7 hari

pauhputik said...

peanut keje kat KBMALL katne???? gtau la, nanti leh gie melawat peanut.... :p

pape pon peanut tabahkan hati ek...x yah kenang benda dah lepas..........

azuan said...

nak tau sape menang...
6t kalau dah announce gtau r..

mie said...

lor....
xdiumumkan lagi ke???
lamanya!!!hahhaaaaa

fara said...

peargh! lame dowh ko tak update.. aku merindui ko,. ahhaha...

adol said...

bz sangt ke? huhuhu ensem gak bf peanut dulu huhuhu

Cik Peanut said...

armin..
mencari2...
tapi tak jumpa2..
hehehehhe

Cik Peanut said...

joe~~~
betul tu.,
kalau senang dah lama peanut lupakan ye
watt sakit ati je ingat kat ye

Cik Peanut said...

cik cookies~~~
peanut udah berhenti kat kedai pc tu
dah tukar p kedai lai dah
hehehe
kalu keje kat kedai pc tu,
satu cooler percuma pun peanut sanggup kasi..
nge`~~~

Cik Peanut said...

wan..
kamu mencari2 peanut ke?
nge~~
ter haru..
heheeh

Cik Peanut said...

ixora,
peanut udah update
tengok2 sape menang
heheheh

Cik Peanut said...

ekino..
nge~~~
update gak
hehehe
tak best tak update
cam tak de owang je
hehehhe

Cik Peanut said...

boboiz..
betul2..
semua de hikmatnya ..
hehhehe

Cik Peanut said...

eazy..
nge~~~
tape2x..
peanut tak terasa ati
hhehehe

Cik Peanut said...

mie,
ne le cam gitu
t owang cakap kiter de skandal lakhehehhehe

Cik Peanut said...

amoi,
encem ke?hehehhe
memang pun
lalallala
nak?
amik loh
hahaha

Cik Peanut said...

hurul aini,
tak pe2x..
peanut paham..
peanut pun bizi gak skunk ni
hehehhe

Cik Peanut said...

bro fs,
ooo
panggil peanut buchuk?
nak kena babap ni
hehehe

Cik Peanut said...

amer zhafran,,
nge~~
mane de lupakan kulit
kutiplah kulit tu
tapi buang dalam tong sampah
hehehe

Cik Peanut said...

pauh putik..
kalau mahu ke kedai peanut
wajib berbelanja
hehehhe

Cik Peanut said...

azuan
udah anouce
hehehhe

Cik Peanut said...

fara...
ko windu aku?
cam tak caye je
hehhee
t blik uum
aku kish2 ko ek?
hehehhe

Cik Peanut said...

adol
bukan bizi
tapi penat
peanut teje part time
hehehhe
encem ke?
nge~~~~

eyena said...

hahai cik kacang eh peanut,.. cian kat u..uwaaaa!! sob sob..

Post a Comment