Sunday, May 17, 2009

{Pemenang Contest Peanut}{siyus tak tipu}

nge~~~lamanya ase tak update blog...hehehhe..kowang windu peanut tak? :Monkey04:baik cakap windu...windu? nge~~~:Onion26:terharunya..hehehehhe..peanut bukan menghilang, bukan di culik, bukan bersara atau ape2 jelah..peanut ade..cuma mungkin penat nak berblogging:Monkey34:...peanut kan kerje part time skunk..perh..penat giler...tapi best...sape2 nak beli air zam2 ke, kurma ke, kismis ke, kacang cerdik ke, jus tok guru ke dan macam2 lagi..bolehlah ke tingkat baseman, kbmall...carilah kedai tu ek kat bawah tu..hehehhe...:Onion22:wah..sempat agi promote...boss kene kasi peanut gaji lebih ni...hehehehhe:Onion70:

sebenarnya peanut mahu umumkan siapa pemenang contest yang peanut anjurkan..sowy ye lambat anouce..pening peanut pilih pemenang nye...:Monkey18:...semua jawab cam2 nak tepat..tapi tak de tepat pun..hehehhe..ops, sebelum tu..sempena bulan mei ni...peanut nak ucapkan Selamat Hari Ibu :Onion02:buat semua wanita yang bergelar ibu, mami, mama, umi, ma, dan macam2 lagi panggilan kepada wanita yang melahirkan kiter...Happy Mother's Day..love u all..thankz for given birth to us, thankz to take care us, thankz for being such a wonderful mother in the world...:Monkey03:untuk ma peanut, hanya doa yang boleh peanut titipkan..harap kowang mengerti..kalau tak mengerti leh rujuk sini...

selain itu...peanut jua nak ucapkan Selamat Hari Guru buat semua insan yang bergelar pendidik..Ramai sangat guru2 peanut yang peanut cayunk...n kalau bercakap pasal guru dan sekolah, mesti peanut teringat kenakalan dan kesilapan peanut..kepada semua guru2 yang penah mengajar peanut sejak peanut di tadika sri fatimah sewala umur 4 tahun, sk labok, smk machang, smt kuala krai, matrik perak dan skunk kat uum, maafkan peanut ye cikgu, tak sengaja..:Onion08:hehehhe.a..apapun, selamat hari guru..ttime kasih di atas segala ilmu dan kasih sayang guru...:Onion01:tanpa dirimu..tak mungkin peanut berada di tahap ini..guru yang paling penaut sayunk mase form 3, Cikgu Sarmizi, cikgu math yang baik dan cute...taopi dh kahwin tau..peanut panggil ye daddy...., cikgu rosnah yang mengajar akaun kat teknik, madam keloe yang paksa peanut tulis esay bi banyak2...nge~~:Onion73:alhamdunillah...dapat gak A..hehehhe...


Akhirnya sampailah part yang ditunggu2x..hehehe.sowy ey wat kengkawan menunggu..selepas peanut teliti dan mintak pandangan daripada beberaa orang yang tidak ada kene mengena dengan blog, :Onion47:peanut telah memilih untuk memilih mereka sebagai pemenang..heheheh

contest 1:teka tangan peanut..dialah pemenangnya..tekan sini..ade beberapa owang je yang betull...actually tangan peanut adalah yang paling chumey dan yang paling halus di situ..neg~~perasan..hehehe..iaitu tangan yang bernom 4, yang chumey tu..

contest 2:kira2..pemenangnya budak ni...peanut amik yang paling dekat sekali..sebab semua salah..ehehhehe...semua kira tak betul..actually de 2 jam tangan, 3 rantai dan selebihnya iaitu9 adalah gelang tangan..walaupun dak chumey ni teka salah..tapi jwapan dia dah dekat2..dan dia yang paling dekat sekali...

contest 3.:pengumen terbanyak...mak chik ini...rajin tul dia mengumen..hehehhe

kepada semua pemenang arap dapat hubungi peanut di email peanut iaitu ieratomei@gmail.com dalam masa 48 jam dari waktu entry ni...kalau tak de sebarang balasan, peanut anggap pemenang tak nak hadiah, so, peanut kasi kat owang lain yang paling layak...okies?:Onion67:

satu lagi, peanut nak g tau sumthing peanut minat kat mamat ni..sape2 kenal ye..please tolong sampaikan hasrat ati peanut kat ye ye...mamat ni bukan awal ashaari dah tapi adalah mamat di bawah ni...nge~~~akim, i luv u..hehehhe:Onion63:



cute lah ye...encem gitu..peanut tahu time ye nyanyikan lagu i'm yours tu, ye tujukan untuk peanut..heheheh..akim...cayunk kamu..hehehhe:Onion68:bagi2 yang tak tahu, akim ni dak af7..sebab peanut lah ye masuk af tu..:Onion67:sebarang gosip ngan owang lain, sila jangan percaya k? fitnah semata2...:Onion71:
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

6 pujian[s]:

joegrimjow said...

oengomen terbnyak pon dpat?
aiseeyy
nape xckap
huhu

Eazy Izzuddin said...

oh..
ku bkn pemenang
=P
x fe
cube lagi ea
xD

ekino said...

yeahh! :D

ekino menang!..yeah!!

ske3!
thanxs peanut!..syg peanut lebih..ehehe :P

mie said...

gue xmenang....
kecewa!!kecewa!!kecewa!!!
ni gue nk tolong sampaikan ....
cookies nya hadiah ditangguhkan dulu...
di xsempat nak claim hadiah tu...
atas sebab2 tertentu..
heheheee

[a.m.o.i] ™ said...

aku jwb betul pe. tak puas hati sebab tak mng.grr

adol said...

nak yang ensem je.. huhuhuhu

Post a Comment