Friday, December 25, 2009

{sila jadi pengutuk yang bergaya}

salam... ;)wah...bersawang2 lak blog peanut ni...maklumlah tuan umahnya tak de..nge~korang datang tak melawat blog peanut tak? mekasih ye kapada yang klik2 nuff kat blog peanut...t peanut wat lwatan secara besar-besaran kat blog kowang ek?
tak lupa jugak yang datang ke blog peanut ni dengan niat yang tak baik...ehem2...sape makan cili terasa lah pedasnya kan? hehehheh...meh tengok sape lah yang sesuka hati je menci kat peanut kan? cantik sangat ke peanut sampai nak dengki2(of course i cantek...hehhehehe..perasaan giler minah peanut ni...)..dah2x,,,stop..jum tengok...



siapalah agaknya cik minah di atas ni ye? eceli kan..peanut tak kisah kalau de yang nak kutuk2 ke, kritik2 ke,,,tau pun nak tegur2 silap peanut..tapi, please lah kasi lah link..ni tak link tak de, tak kool langsung..kalau nak jadi pengutuk, jadilah pengutuk yang ada gaya...yang letak link, ada brani tak cik minah? leh lah luah yang cik minah tak puas hati kat peanut...

susah betul jadi orang yang cantek yang baik hati ni (nah amik ko..aku dah jadi giler perasan...)...yelah2 cik minah, peanut memang poyo, ngada2, gedik dan sewaktu dengannya...so, kalau peanut minat akim ke, de kene mengena ngan cik minah ke? cik minah ni bini dia ke? hohohho..kalau lah satu hari peanut yang kapel ngan akim ni, mahu bunuh diri cik minah ni..:D

tapi peanut sebenarnya tak terguris hati pun ngan cik minah..kecik hati je..hehhehe...cik minah sowang je tak suka peanut...peanut tahu, tetap ada owang yang suka dan sayang peanut kan? cam yang ini...



sila klik pic untuk tumbesaran sebesar anak gajah...

peanut pertama kali kene kutuk ngan owang..so excited lah sikit...seblum ni peanut dengar2 kat blog femes je yang kene kutuk..erk..ni maknenya peanut dah femes lah ni? hehhehehe...syoknye..hehehhe...so, korang cam ne lak..ada tak yang pernah kutuk2 korang? share lah...sharing kan loving..hehhe...:))


Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

36 pujian[s]:

Syahir Darksyde said...

biasa la tu. dengki tu. typical malay.

wan2911 said...

wah2...tahniah! cik peanut da glamour lah..haha

sabar je la ek...

piKOk said...

xpyh lyn la org mcm tuu..
rilek suda..hehe
love ur blog..

diela said...

org pon pnah kne kutok gak..tp dia kutok terang lgikan bsuluh kat gtalk..aiseh..i trima jer..
kutokan mmbina xper..klu kutokan mmbunuh tu aper2...hehehe
peanut butter mmg da femes la..cik peanut wa xtau lor femes ker idak..jgn mrh eh..mrh kne jual..hahaa

Sabri said...

wahaha, sabri selalu kene camnih..
tulis name = guest / anonymous.. heh..
link ade, tapi skali tekan, bukak yahoo da.. hahahah

Cik Peanut said...

syahir...
yup..ramai dengki ngan kiter..
tak tahu pe salah kiter kan?

Cik Peanut said...

wan2911,
wah...femes2x...suker2..hehehhehe...

Cik Peanut said...

pikok...
nge~~betul2..
tak yah layan ar dia...t kiter lak tak betul..
love my blog je..ownernnye?
hehehhehe

Cik Peanut said...

diela,
peanut tak kisah kalau kutukan membina, kiter pun nak..
yang tak membina tu yang ase nak bunuh2 je
heheheh

Cik Peanut said...

sabri,
hohoho...ramai gak ek jeles ngan sabri ni
femes2..
heheh

Sabri said...

hahah, lame da tak singgah blog cik peanut..
ngee~ x sempat r.. spm dah nak dekat.. :D

azizwan said...

huhu.. cik peanut dah femes smpai ada yg jeles.. apa2 pun, persetankan saja si cik minah tak sedar diti tu.. tak perlu la cik peanut melayan'nyer. kang menjadi-jadi plak beliau =))

Farhah Zaidah said...

frhah pun pnah gak kena ..nma minah gak..tpi dia nyer nick k.Aminah..tgur sal gmbar farhah..huhuhu...macam2..

mie said...

wah!!!!
xsangka cik peanut....
da juga yg cemburu...
caya lah!!!!!!

farra-eng said...

c.peanut welcome back..lamanya g b'tapa hehe

Cik Peanut said...

sabri..dah nak dekat ke?
hehehe
tak pe2x..
usaha dari awal,,hehhehe

Cik Peanut said...

azizwan...yeah,,,betul2...kamu pun femes gak kan?
hehehehe
:D

Nine said...

hehe ada gak org cam tuh yer...
mesti kenal cik peanut gak nih...

lionteen said...

lionteen pun pernah kene kutuk gak kat blog...
da pndy kutuk org,tp tanak ngaku diri..
huhu..

nurain said...

hahaha..

budak2 la tu~

cik EPAL said...

sabar je la..hehe..

klik nippon :)

Merg@s_Tua said...

peanut dear :)

akak tak paham..kiranye si minah tu dengki sebab kamu minat kat akim tu ke??

n memang betul pun kamu cantek..sebab tu la dia rasa tergugat!hahaha..

takyah dilayan orang camtu,dear..menyakitkan ati je.apsal la pemikiran tak matang..macam budak skola tadika je..

ngaaahaha~~ :p

nway,nice blog.. :)

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

l e e said...

tak patot, tak patot...

armin yosh said...

pergh..cik peanut dh up dh skang...

saper lh cik minah tuh suka hati jer kaco my princess cik peanut nih..hihi..

Framestone said...

oh tiada maknyanya peanut fames he...23x

dorg tersilap kutuk orang la tue... coz dorg ingt peanut nie isteri mr bean... teu yg dorg kutuk2 tue he...23x

pe2 pun peanut comey ape he..23x dah lame xkaco idup peanut

out of topic--> cam mne nk kaya if peanut xnk beli dari bro kan huhuhu.... mmg kumpul duit pun...

BroFramestone Blog

Cik Peanut said...

nine.
maybe lah...sebab ye panggil nama peanut..
:(

Cik Peanut said...

lionteen.
betul tu..
kalau nak ngutuk,
ngtuk lah depan2 kan?/
ni tak main nyorok2..
mane kool

Cik Peanut said...

cik epal,
heheheh
sabar2x..
:D

Cik Peanut said...

farhah,
diowang suke sangat guna nama mminah..kecian nama tak bbersalah tu...
alah, kalau diowang tegur cara baik, peanut pun leh terima

Cik Peanut said...

incik mie
hohoho
percaya lah..
de gak yang jeles ngan peanut
hehehe
:D

Cik Peanut said...

farra-eng.
laptop osak,
skunk dah beli yang baru

Cik Peanut said...

akak mergas,
macam tu lah gayanya,,dia jeles sebab peanut selalu tulis pasal akim af7 tu kat blog peanut..

aduiya kanak2 dewasa ni
perangai kalah budak2..
hehehe

thankz akak
:D

Cik Peanut said...

lee,
memang takk patut

Cik Peanut said...

armin
hohoh
entahlah sape dia ni
sesuka hati je nak kacau peanut

Anonymous said...

Is skunk ape Real?
http://www.is-bigfoot-real.com/

Post a Comment