Thursday, January 22, 2009

tQ kawan2, sayang kowang...

peanut nak wat pengumuman penting ni:pandaGeli_01:...tulun senyap seketika..psangkan speaker kuat2...dengan ini peanut, sebagai penyimpan rahsia cik peanut yang sukakan cokelat, mengumukan bahawa tarikh melihat blog peanut bermula skunk..lalala..okies2x..siyus..:pandaGeli_06:...sebenarnya, peanut happy sesangat, tu yang tergedik2 ni..:pandaGeli_05:...peanut dah leh view blog kesayangan peanut ni...maybe ramai yang heran, bukannya cumey pun blog peanut ni, tapi, bagi peanut, tak cumey pun tak kisah tapi banyak kenangan blog ni..:look:...terima kasih wat kawan2 blogger semua yang tak penat2 tulun peanut....:what:..cam sesuai je ayat ni dengan peanut..lalalal tq along yang banyak bantu peanut...peanut dah dapat view blog, bermakna peanut ade semangat nak view blog owang, kumen2 tulis entry tak merapu, dan pergi bejalan2 sambil makan:pandaGeli_32: di blog owang lain...


peanut nak citer sikit pe jadi kat peanut dua tiga menjak ni...tapi, sebelum tu, peanut nak wat pengumuman yang kedua, peanut dah nak balik umah esok..lalalala:pandaGeli_14:l..seronok2...rase rindu lak kat umah.leh tido..leh jalan2..leh habiskan duit abah..:pompom:leh shopping dengan gumbira..dan macam2 lagilah...hehehe...okies2x...peanut dah lari jauh dari menda yang nak peanut cakapkan skunk...:pandaGeli_03:...peanut bace kat blog loque tadi, ye tulis sal menda pelik2..peanut pun nak tiru loque lah..jangan marah, adik loque..kak peanut pinjam kejap je, nah gula2...kak peanut bagi spesel untuk adik loque...hehehe--->ini ayat membodek budak2..lalalal:pandaGeli_13:


senarai kepelikan yang di alami oleh cik peanut yang dua tiga menjak ni berkawan baik dengan cokelat..:pandaGeli_20:

  • peanut mimpi...cuba teka peanut mimpi pe? hantu? salah...kena kejar dengan ular pun salah, kena patuk dengan ular lagi salah...kahwin anak raja lagi lah tak munasbah...:pandaGeli_35:..sebenarnya peanut mimpi pasal blog justkhai... kamu tahu kan ape itu blog just khai? oh,tidak! jangan cakap kamu tak tahu..pergi usha dia punya menda alah tu skunk or boleh tanya pakchik google bak kate encik khai...ohye, sila jangan silap paham dnegan mengatakan peanut terlalu meminati encik khai:kiss: sehinggakan peanut bermimpi tentang justkhai..sila sekali lagi buang fikiran tersebut dari kepala lutut anda...dah buang? okey, teruskan membaca...maybe sebab peanut selalu melepak di blog justkhai dan selalu berborak dengan member peanut tentang justkhai...maybe gak kan...dan terlanjur cakap pasal justkhai ni, peanut nak promote sikit...jum lah kita ramai2 pergi melepak di justkhai:pandaGeli_02:, sebab peanut ase blog khai ni menarik, best, walaupun kadang2 peanut menyampah dengan entry nye..ops, sory encik Khai...tulun jangan marah saya sebab saya akan nangis nanti..err,,tapi peanut yakin walaupun peanut puji ye ataupun umpat sal ye, ye takkan tahu sebab ye tak penah tahu pun kewujudan blog peanut ni ade..hehehhehe...:pandaGeli_14:...selamatlah peanut macam ni...kowang senyap tau...jangan g tau encik khai pasal umpatan ini...kalu tak siap ar kowang...:pandaGeli_10:

  • kita lupakan sal mimpi peanut tu...berbalik kepada peristiwa2 bersejarah..ops, ye sejarah minggu ni tentang peanut...hari tu peanut pergi litar go kart lagi...hehehe...tak serik kan peanut lepas accident itu hari...:pandaGeli_29:sila rujuk entry ini... entahlah, peanut memang sukakan kelajuan, tu sebab peanut tak suka drive keta go kart tu slow2..ingat nak g pasar ke?..:pandaGeli_34:lalalla....tapi yang menyedihkan peanut, abang yang kacak lagi bergaya:pandaGeli_15:-->lagi ayat membodek...tidak membenarkan peanut race petang tu, bukan setakat tak leh race, tak leh dirve pun....:pandaGeli_21:...ape salah peanut? takkan sebab peanut menjahanamkan sebuah keta go kart pada awal bulan lu menyebabkan peanut di boikot:angry:(betul ke ni?)??? selepas di selidik dan di siasat sendiri oleh detektif peanut, barulah peanut tahu yang abang tu tak bagi drive sebab timing lah..dah nak tutup...pdan muka kitowang...tulun gelak kat tecik, nabila n dieba...:pandaGeli_34:...dan juga kat cik peanut....:pandaGeli_30:..tulun jangan buli peanut....
sebenarnye banyak lagi menda pelik yang peanut wat, tapi, peanut dah lupa ar...t peanut ingat balik, peanut g tau lah kowang dalam hati ek...lalalal...okeylah, peanut nak wat asigment yang banyak ni...dari tadi lagi peanut dah niat..tapi, rase cam dah nak bace doa tido je ni...boleh kan?
:sleep:
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

5 pujian[s]:

azizwan[dot]com said...

termimpi-mimpi blog justkhai. gila babeng hebat blog just khai tu sampai terbawa-bawa ke tidur cik peanut. huhu.. blog aku tak masuk ke dlm mimpi cik peanut? lalala..

apa2 pun, keep on blogging cik peanut.. menarik baca entri kamu dengan ayat yg nmpak hidup. cayok3

Cik Peanut said...

hohohoh....tak tahu lah nape blog justkhai tu yang masuk dalam mimpi, tapi, tak pe, malam ni peanut niat awal2 nak mimpi blog wan lak..hehhehehe...

okies, tq jejalan kat blog peanut, terharu ni,,,
lalalalla...^_^

loque said...

walaweh..
nak curik ye?
sile la curik..
asalkan ade link..keh3...


bile nak mimpi blog sy plak?hehe

loque said...

sile la curik2...keh3...

lagi satu,bile nak mimpi blog sy?la lala...

Cik Peanut said...

hohohoh...dah curi dah...hehehhe=P
gne sebelum minyak izin lagi,,,,
hehheheh...

malam ni tak leh dah niat nak mimpi blog azizwan...
malam esok ek loque tempah mimpi cik peanut?
hehehhehe
^_^

Post a Comment