Saturday, July 4, 2009

"Welcome back to the hell, cik peanut..." kata Incik Hutan Sintok


Allo3x...korang cari peanut ek?
:Monkey44:...nge2x..rindulah tu..peanut tengah kemas2x blog peanut yang dah berhabuk, bersawang ni..korang ni tak jaga pun umah peanut ni..sedih:Monkey36: peanut tengok blog peanut ni...tapi, tak sangka lak peanut rupa2nya followers peanut dah mencapai angka 1oo..nge..cam tak caye je.:Monkey15:.yelah..blog peanut bukannya best pun..hampeh je,,hehhehe...ceh2x merendah diri lak peanut ni...lalalalal...:Monkey23:


Masuk je sem baru start ari ni ni, peanut dah pun bergelar senior:Onion67: kepada dak2 baru yang sebaya ngan peanut semuanya..perh, best gak cam jadi senior...suka jer tengok diorang sesat dalam uum ni, :Monkey31:maklumlah uum ni cam kota lanun..pernah dulu seorang blogger peanut dah lupa nama cakap yang uum ni kota sesat firaun..yelah..mula2 naik tangga..jalan2 tiba2 tangga tak de..pastu nak naik tingkat ats lagi kene cari tangga lain lak..memang sesat betullah dalam bangunan fakulti...jalan dalam fakulti pun korang boleh sesat tau...bila tengok diorang, terkenang lak zaman muda2 mase mula2 masuk uum ni...perh..sesat sampai library..tapi, kool je.:Monkey19:hehehe

entry pendek ni just nak g tau yang peanut masih hidup je..buat yang tertanya-tanya lah kemana peanut, :Onion17:tupun kalau ada...peanut bukan femes pun..hehehhe..cam buat come back pun de...lalalalal oh ye..kalau nama korang tak de dalam senarai link peanut dalam box sebelah g tau ek...sebab peanut kan ngah pindah rumah..maybe tercicir lah tu..okies? klah..:Monkey46:
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

10 pujian[s]:

aduka said...

mana nama saya ek? O_o

ehhh.. nk tnya uhh..
cane nak wat kotak2 gitu ek?
mnarik je..
=P

Cik Peanut said...

nge~~~
tak de ke?
jap2 nak chek..
hehehehokies...letak skunk gak..
hahahha
oo..yang tu tutorial along arman...leh tengok kat situ..hehhehe..peanut tak reti tapi follow je tutorial tu...

HuRuL_AiNi said...

hohoho....lama je aku tunggu cik peanut update...kan slalu online...huhu...
selamat mula sem baru...cayo2...gambatte kudasai... :)

Eazy Izzuddin said...

uish
selamat kembali cik peanut
rindu la
hehe
xD

adol said...

wajah baru,, best2, nak pindah umah kemana plak?

zelo55 said...

keh3...
sesat dalam kota lanun...
hahahahahah...
jadi senior je pon...
popular gk sbenarnye ko nih dlm dunia blog...ho3

Cik Peanut said...

hurul aini,
bukan tak nak wat update..
tapi nak bukak blog sendiri ni malas..
hehehe
bukak blog orang lain rajin je..
lallala
tu ar..dah sem3 pun kat sini
heheheh

Cik Peanut said...

eazy..yup2x..
hehehe
baru nak kembali..
berehat seketika dulu..
hehehhe

Cik Peanut said...

adol..
ne de pindah umah..
pindah barang2 dalam blog ni je
hehehe

Cik Peanut said...

zelo55,
loh..jadi senior ar best sikit..
leh gelak2 tengok dak2 ni bajet baik je pakai kad matrik..
lalal..
aik..popular kah?
hahahah

Post a Comment