Friday, August 7, 2009

{Kisah kemaluan di muka}

buat sape2x yang tergoogle kat sini tu, no cerita lucah kat sini..:pandaGeli_12:sila google tempat lain..tanya pakchik google yang pro lagi bijak itu okey, babeh? Actually, tak der niat nak wat tajuk lucah kat atas tu ingat nak wat tajuk kontroversi je..hehehehhe peanut baru sahaja terlibat dengan accident yang memalukan…bagi peanut lah.. :pandaGeli_04:malu sangat.sampai ase nak sorok muka dalam stoking je..menci tul pakchik tu..pakchik, peanut isytiharkan perang sampai keturunan ke 15~~!!~~:pandaGeli_10:

alkisah bermula cam gini~~

pada suatu petang yang agak2 suam2 sejuk....seorang pelajar yang cun dan comel.....:pandaGeli_19:bernama cik peanut dengan sopan dan ayunya naik bais kul 4.40 kot untuk ke kelas finacial management 2..niat di hati mahu aje ponteng, maklumlah ,,kalau dah petang2 cam gini, kemalasan diri tu berada tahap hyper :pandaGeli_35:maksimum dah..tapi, di sebabkan lecturer seorang yang sangat2 baik(ciap bagi kuiz tapi leh bincang ngan kawan..baik giler lah kan? ok, back to the story,giler melenggang g kelas..masuk kelas, then punch matric card, duduk dalam dewan kuliah tu...borak2...lecturer kelas sebelum kelas peanut belum agi keluar..suddenly..dan...klimaksnya begin... :pandaGeli_05:

"Awak semua kelas Incik Khairul Azhar yang encem2 tu kan? Incik Azhar tak ada hari ni, pergi kursus. Kelas dia semua batal” peanut apa lagi wat muka pura2 sedih…:pandaGeli_27:ala…syoknya sedihnya tak de kelas…asal tak g tau awal, tak yah susah2 make up cantek2, tk yh susah2 nk kejar bas kn?…peanut ngn mmber peanut pun terus blah dari tempt kejadian n ke bus stop…perh..ramai lak orang ni…sambil tunggu bas datng, usya2 mamat encem…frust sebab semua muka sengal je ..baik berebut naik bas cam gini..perh..walaupun sini semua dak u, tapi semua suka berebut nak naik bas…tak reti nak beratur..kelompok majoriti tu memang termasuk peanut..hahhaha..giler tak malu nak mengaku..hehehhe..yeah..akhirnya dapat gak peanut menyelit diri kat situ..lambat lak mamat encem depan peanut ni punch card ye..matric card rosak ke bang? Hahhaha….dan akhirnya, my turn…”beep..beep” hah? Asal bunyi dua kali ni?:pandaGeli_30: Nak kate tak topup, peanut nye kad unlimited…menci..

“sape yang card bunyi dua kali tu?” peanut pun wat muka blur… “ada masalah ngan kad matrik tu..adik kene turun ni” aik..tak moh..malu...orang tengah naik bas..peanut lak kene turun… “Pakchik, dia baru turun dari bas tadi..pastu naik bas ni?” kawan peanut back up. Memang pun! Baru peanut ingat..tadi kan datang kelas naik bas..alamak…asal peanut leh terlupa menda penting ni..:pandaGeli_22: “Adik kene turun lah…tunggu lagi 20 minit, pastu naik bas lain…” alal…peanut wat muka kesian… “Bukan lama pun 20 minit tu” ei..pakchik ni tau2 je peanut tak moh turun,,,tak de peri kemanusiaan langsung…20 minit tu lama bagi saya tau pakchik, dengan malu yang terpaksa saya tanggung seumur hidup saya ni..20 minit tu bagaikan 20 jam tau…mencinya kat pakcik ni..boleh plak dia suh peanut turun time2 cam gini..pakchik, I kill u..menci…:pandaGeli_10:

Peanut pun pe lagi..turun ar..tak pandang langsung owong lain..:pandaGeli_06:peanut ase cam jadi perhatian..semua dok pandang..mencI!! apa tengok2? Femes sangat ke peanut ni..menci2….okey, peanut be kool..rilek..buat2 cam tak de pe2 yang berlaku ni..fuh…tarik nafas…lepas…argh..!!!menci….!! tak moh dah naik bas..tak nak dah pisang berbuah 13 kali…hate u bas UNIC..menci…! peanut pun terus blah..tak usah kau pujuk diri ini..peanut kuciwa..kuciwa dengan kamu, wahai pakchik bas:pandaGeli_21:ei…kene balik jalan kaki..mencinya…trauma peanut ngn bas…tapi kan..di sebabkn hal ni..peanut terserempak dengan jodoh peanut..huhuhuh…:pandaGeli_08:alala…jodoh peanut ni sangat kacak..believe me, dia macam ex peanut, dr fadzley..tapi peanut tak leh g tau nama ye…t ye tergoogle lak..huhuhu..malu lah peanut…dia dah lah tak tahu peanut minat ye..kalau dia tahu..mahunya peanut tutup muka ngan kotak tiap kali kuar bilik..hehehhehe


cbe teka yang ne satu jodoh, yang ne satu the real "Dr Fazdley"? hehehe..jap agi nak g kelas Koke..trauma nak naik bas...wua...:pandaGeli_14:


Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

30 pujian[s]:

aku hUnNy (^_~) said...

huu..yg ats tuu da real Dr Fazdley kn..?yg bwh tuu cik peanut nye jodoh kn..?huu..comey..cyes..:)

hellgurlz said...

haha...
kak peanut neyh mcm2 lah...

Cik Peanut said...

hunny, yup2 betul..
siyus comel?
hehehhe
memang pun
tapi bukan milik peanut pun
ehehhehe

Cik Peanut said...

hellgurlz...
hehehhe
sonok merapu meraban ni
hehehe

Framestone said...

he..23x

he...23x

he....23x

he.....23x

he.......230,000,000x

pengajaran dari kisah diatas - beratur ketika menaiki bas.. kenderaan berat sila ikut kiri (eh ade kaitan ke)

out of topic--> cet2..sejak bile ade ceo blogger komen kat blog bro nie...

tugasku hanya bikin kacau onar di blog ku... ade pe2 masalah contact direct je.. segala masalah anda akan diperbesarkan

regard
advisor's of CEO bikin onar 24jam

Koolez said...

Ingat Citer lucah tadi..Aduyai.

Koolez said...

Aduhai..

lumut said...

cik peanut,
kalau aku nak minat gak abg dr fazdley hang tuh buleh??
haha..

nice blog..=)

nbie89 said...

uishh...bahye tuh peanut...
camne kalau die masuk blog ko nati...
x pasal ouh...

ko x rase cuak ker time upload gambar die...
wahahahhaha...menarik bangat..

Cik Peanut said...

bro fs,
kalau peanut beratur..
alamaknya...
esok pagilah baru dapat kelas
lallalala

Cik Peanut said...

koolez..
ne de citer lucah..
no porn here k..
hahhha
saje je
tajuk mesti gempak
laalalla

Cik Peanut said...

lumut..
wah..peanut fadzley peanut ke?
nge~~
tp dia dah kahwin ngan orang lain sebab frust ngan peanut lah
hehhehe

Cik Peanut said...

nbie89,
mase upload tu aku tak cuak mane..
aku tak ase dia akan bukak blog aku ni..lalalal
alah..rilek ar..
kalau ye tahu..ceh.malulah aku
hehehe

nbie89 said...

hai...cik peanut!
asal taruk gambar aku...

ehem2...royalti skunk!

nbie89 said...

hehehe...penyamaran yang best...
uahahhahahha....

eyena said...

haha.. ada2 je cik penut ni tau.. tadi dok tensen2 jumpa jodoh terus syok yer..hahaha kelakar tau..ngee menci pakchik tu..weeek!

azizwan(dot)com said...

hahaha.. serius lawak. asal tak duduk je terus? biar pakcik bas tu naik hangin. huhu..

Cik Peanut said...

cik nbie89
kalau kau nak menyamar pun,
ko kene lah tukar nama tu dulu..
perh..nak wat aku takut lah tu...
hehehehe

Cik Peanut said...

ayena..
hehehhe..
yelah..kadang2 kesusahan yang kiter dapat tu de hikmahnya..
yelah..cam peanut..kalau peanut balik naik bas..mesti tak terserempak dengan jodoh
heheheh

Cik Peanut said...

azizwan..
siyus, kalau peanut tak blah dari bas tu,
memag peanut hati kering..
hahahahha
tapi kan pakchik tu menghalau secara halus lah..
dia cakp cam gini.
"Bagi laluan kat orang nak turun tu..." walaupun pada masa tu, peanut tak gerak pun lagi tau...

arnamee said...

Salam..

ehehe. comey jer. nilah yg dikatakan "ada hikmah" oleh masyarakat kita ni ;p

naz said...

oh, nyampah dengan tajuk entri ni! serious! hoho.tapi story die best plak.dr fazley lagi kewl dari yg bawah for sure.yeah!

CikYana(",) said...

jodoh peanut yg bwh 2 kn?
lalalalala

Cik Peanut said...

arnamee...
betul2...
ada hiklah di sebalik kejadian...

Cik Peanut said...

naz...

ye ke?
kecik ati jodoh peanut klu di dengar...

Cik Peanut said...

cik yana....
betul2...
yg bwah tu jodoh peanut...

MyDailyBlog.Info said...

cik peanut naik bas yea..hehehe kesian
jgn bimbang abg ade keta.. :)

MyDailyBlog.Info said...

cik peanut naik bas yea?
hehehe kesian..jgn rungsing
sbb abg ade keta..wakakaa

Cik Peanut said...

bro daily blog,
nge~~
bro je de keta..
saya tak de

MyDailyBlog.Info said...

bukan cam tue...
kalau nak tumpang, dipersilakn..
x yah susah2 naik bas kan..
x perlu bli kad pd bus lagi..

tp abg keta wira jea.. :)

lps tue kita boleh p jln2 kat bukit bintang yg berbintang bintang tue wakakaka

Post a Comment