Monday, October 26, 2009

Panas! Akim AF7 kini penjual burger UUM!~~~



Peanut tak nak cakap banyak dan buang masa korang membaca merepek2 ni..meh2 tengok pia Akim pakwe peanut ni ..bukti dah da..tunggu korang nak percaya ke tak je...gambar ni di snap waktu peanut tengah tunggu burger siap...cam mamarazi lak..hahahha..burger dia sedap woo..sedap macam Akim..hahhaha burger daging dengan burger ayam je peanut besa beli..Burger dia murah, sedap giler,, kacak, handsome smart giler...:)




betul tak? kalau nak kukuhkanlagi kepercayaan korang tu, meh2 fly2 ke uum..pastu pergi ke DPP MISC...kat situ de jual burger..tiap2 hari si Akim ni dengan keta kelisa nye datang..peanut ciap ingat lagi tuala yang dia pkai tuk lap peluh dia, de tiga kaler, pink, putih dan hijau..hehehhe ;p



ilysm Akim...wink*<3
update:
akim diatas adalah akim, bekas pelajar Af7...dan akim yang atas sekali tu, akim si penjual burger(bukan nama sebenar) yang sebijik macam akim...

Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

24 pujian[s]:

tripleDOUBLEeu said...

hadoi
muka kalo sekali pandang dari side tepi mcm muka senior form 3 yang wani minat tuh la
;D

joegrimjow said...

artis ke?

Encik Azizan said...

wow..gempak...

eyena said...

hee nape peanut tak tolong dia berjual jer? hehe

Armin said...

apa slhnya cik peanut dpt BF yg rajin...
oo...ada bkt jadik usahawn lg tuh...

untung2 cik peanut blh mkn burger free..hehe

Cik Peanut said...

wani:
kacak tak senior wani tu?
ada muka ala2 akim af7 tak?
hehehhe

Cik Peanut said...

incik joe:
yup
artis af..
hehehe
femes ni try google
ahahahah

Cik Peanut said...

azizan:
yeah
hahahha

Cik Peanut said...

eyena:
kalau ye pakwe peanut,
konfirm
t hari2 dapat burger free
;P
hehehhe

Cik Peanut said...

armin:
yeah, amin
:)
moga dapat jadi gf akim
hehehhe
;P

cybernetic88 said...

ouh yeke. haha. dah tu pi la ngort. alang2 dah beli burger tu. hee. kim slm kat diew k. btw x bpe mnt sngt. len la mila ke. hahaha =P

erie said...

lor... bia btol...
mati2 ku hengat akim AF..
heheh...

doa :
Ya ALLAH Ya Tuhanku jodohkan lah
cek pinat ni ngan akim af..
AMIN...

heheh

Mr Aan said...

akim jual burger tu cam serasi je ngan peanut....kahkah

diela said...

wat gempak jer r cik peanut nie...
igtkan akim tul2..hehehe

«♪Ruff♪» said...

la..mamat burger tu kew...
isk2 dari jauh je kot...bile dekat xde pn rupe akim...hehehe

Cik Peanut said...

cyberbatic:
yeah...dah ngorat tapi jauh2 je
cam de respon je
heheh
:P
suker

Cik Peanut said...

erie:
nge~~
tak tahu nama dia
tapi sebab de iras2 akim
panggillah akim
hehehhe

amin..moga doa mu di makbulkan..
hehehhe

Cik Peanut said...

mr alien ijo
ha'ah
jjodoh peanut tu
hahhaha

Cik Peanut said...

diela
akim tul2 lah
hehehe

Cik Peanut said...

cik ruff
betullah cam akim
skunk dia encem tau
maybe time cik ruff pergi tu tak encem
heheheh

Anonymous said...

Wow, minat ke kat mamat tu, i ad ler no hp mamat tu sbb slalu tmpah burger...nk ker?? hehe

Cik Peanut said...

wow..
sape ni?
alah..
segannya
habislah rahsia ku di ketahui ramai
hahaha

Anonymous said...

I m Somebody yg tinggal d DPP MISC, tp da final semester skrg ni...so x dpt la nk jpa da dgn cik peanut pas ni....
g ler borak2 ngan si akim tu, dia tu baik jerk....pempuan g msti dia lyn jer.....hehe

Cik Peanut said...

alah seganlah cik kak/incik abang
hehehe
tapi pernah lah tercakap ngan dia
hehehe
:D

Post a Comment