Monday, November 29, 2010

[Sejarah Asal Usul Nama Cik Peanut]

tersebutlah alkisah di sebuah padang pasir, adenya sebuah keluarga yang kaya raya yang mempunyai anak gadis yang comel lote, loverebutan semua lapisan masyarakat bernama cik peanut butter.hugehem2.stereotype. dah banyak sangat dah orang wat come gitu.come on guurl. be different. bisik
ok.kiter start entry penuh serius. x di benarkan gelak dalam entry ni.senyum nipis2 dibolehkan. as a blogger, x ramai yang gune nama sendiri. nape?first sebab kiter x giler glamer. betul x? ikut
n disebabkan nickname lah, nama cik peanut nii tercipta..
mula2 buat blog, x tahu pe peanut nak letak nama. cik iera comel? nantikan ramai lak yang kutuk, walaupun, itu fakta yang benar. scope. baru jer buat blog.,ramai dah jeles. sigh.T_T
peanut gune aku kau,tapi lama2, x rase sweet.flowersweet ni dah sebati betul2 dah dalam jiwa peanut. akhirnya peanut tukat kepada cik peanutbutter cokelat. nama pendeknya cik peanut.as mase tu, peanut x jumpa lagi lah sape2 nama cik peanut. dengan itu terciptalah nama tu .sampai lah skunnk ni.

oh ye, nape nama tu.this is why i choose that nickname...sadisthis is why i hugpeanut butter, n nape peanut nk sangat nickname nis. kalaulah peanut ditinggalkan kat tempat yang x de nasik pun x pe, asalkan ade roti, peanut butter ngn toaster pun dah kira ok dah
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

16 pujian[s]:

Amoi said...

still Peanut jem + Strawberry jem + Butter.

Cik Peanut said...

hahahha...x kire2x..peanut butter ngan cokelat gak~

Pensel Kontot said...

wowh mcm tu kew?

nice

sekuk tawa said...

muahaha..ni asal susul name tu ek...mmg kreatif dan puitis..

Cik Peanut said...

incik pensel kontot:
haah..macam tu lah, macam dapat nama pensel kontot
hehehhe

Cik Peanut said...

incik sekut tawa:
sejarah ni..wajib hafal..
muahaha

HonEyBuNNy said...

tetiba lapar roti bakar la..heheh

:: Zanna :: said...

owh!!! senang la klu mcm tu kan.. x yah pening nk mkn pe huhu~~

Cik Peanut said...

honeybunny:
hahahh..sedap2..
makn laH`

Cik Peanut said...

zanna:
huhu
haah., peanut bukan jenis memilih sangat
makan jer pe2~

Eazy Izzuddin said...

ooo
baru tau
hehe
xD


Layans~
3 MOVIES

AesyaZealous said...

suke makan peanut butter upenye..anyway, goodluck exam

Cookie Monster said...

cik peanutku... rindu kamuuu

Cik Peanut said...

eazy:
hehehe
skunk dah tahu kan

Cik Peanut said...

cik aesya:hehe
suker sangat
neway thankz~

Cik Peanut said...

cik cookies:
cik ieka!!!!~hahah
miss u too babe~

Post a Comment