Friday, December 17, 2010

[untitle]

teertiba rase nk update! serius. after bace entry cik epal di sini . pasl C.IN.T.A. yang terputus tengah jalan kiter kecikkan sikit supaya x nampak.peaceoh.blogger wat hal, x leh kecikan.kecik ati tau. ok.berbalik semula pasal entry.oh ye, walaupun bercakap pasal cinta, tapi bukan kecintaan peanut terhadap jaypark, taeyang, topless n segala bagai tu. tapi pasal cinta .ye.serius.angry

orang kate cinta pertama cinta sejati.eh,yeke.salah2x.x setuju.sebab blog sendiri leh wat quote sendri.cinta pertama is unforgettable, tapi, ianya x semestinyer cinta sampai mati.

cinta pertama aka cinta monyet ketika bercinta, waktu zman sekolah.alah bese ah tu.gayajangan cakap korang x pernah.malu2lak.dengan seseorang yang leh di anggap bestfren, yang sentiasa ada, yang boleh main tepuk tampar segala bagai. amaran:JANGAN KAPEL NGAN BESTFREN SENDIRI.konfirm2, korang bukan saje x leh jadi bestfren balik after putus, terus kawan pun x nak. motip putus, biarlah rahsia. anggaplah tiada jodoh.stereotype, ayat artis kantoi putus sebelum ni beria2 x nak ngaku.. bajet glamer.penat

seriously, nothing sweet to remember. just that bitter, so , boleh perlahan-lahan melupakan. tapi, kalau jumpa tengah jalan, tetap x leh nk wat selamba. tetap akn larikan diri. sigh.kecewa dengan perangai diri sendiri.eat
cinta kedua, ketiga dan seterusnya bukanlah cinta sampai mati lagi.menciksigh.ayat skandal. selepas putus cinta pertama, gelak2 dan terus cari pakwe baru.ok.tipu.penat.kalau x sayang sekalipun tetap nangis, apatah yang sayang. adeh. kalau boleh undur time dok matrik dulu, mahuku delete mase2 asal dalam bilik jer, aku habiskan atas katil , berselubung dalam selimut, dan nangis jer kerje..rase menyesal habiskan masa untuk ratapi perpisahan.well, bukan dia mati pun kan.life must go on bebeh. agogo

after tu, x pernah dah ade cinta selepas mati.hanya adacinta main2.cinta kesian, cinta buhsan dan borink.ye.ayat playgurl.hehe.tapi, skunk, serius dah buhsan bercinta. betullah orang cakap, biler hati pernah dilukai, kiter akan mudah terluka, dan dengan itu, kita akan semakin menjauhi cinta.hugcet.ayat jiwang.

tapi....skunk..hati terbuka dengan sendirinya..serius, tanpa paksaan, tanpa main2, tanpa simpati, bukan cinta time sunyi dan sebagainya..tapi2x..tapi, entahlalh...oh, tertiba mood nak touching, one day, player also will be played by others.cry.fair and square right?
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

14 pujian[s]:

anishamzah said...

btullah lau dah selalu bercinta lepastu asyik ptus je dah rase mcm tak berani nk bercinta takut dilukai lg kan...erm lau ade ade lah jdoh tu sbb Allah akan temui kite jdoh yg terbaik..insa'Allah :)

HonEyBuNNy said...

macam2 kenagan ada dengan cinta kan..ehhe

Cik Peanut said...

anishamzah:betul, kalau ade jodoh adelah kan.malas nk cari2x.
:)

Cik Peanut said...

honeybunny:haah.macam2.tapi tulah, yang kenangan tu yang malas nk ingat.

anamizu said...

nak ingt kenangan yg manis2 je boleh kan? hihi~~

Cik Peanut said...

anamizu:buleh2.tapi saya x nak ingat yang manis2x///

Eazy Izzuddin said...

single...
xD

Cik Peanut said...

eazy:
heheh
me too
;P

mis dulces said...

like this quote "biler hati pernah dilukai, kiter akan mudah terluka, dan dengan itu, kita akan semakin menjauhi cinta."


sy pun dah bosan bercinta..tgula pintu hati ni terbuka balik...hihihi..

mie said...

tggu je jodoh sampai..
heheeee

Cik Peanut said...

mis dulces:
tu ah pasal kan.tunggu jer ia datang

Cik Peanut said...

incik mie:
dah tunggu
tapi x sampai2 agi.heheh

Bazilah said...

senang je, bercinta jangan beriya sangat, steady je..kalau putus takdelah frust sangat kan :)

Cik Peanut said...

macam tulah hendaknya,tapi entahlah, x reti nk limitkan diri biler bercinta

Post a Comment