Wednesday, October 12, 2011

[Tips Hot Untuk Hottest #2PM Hands Up Asia Tour In Malaysia]


Sebenarnya, peanut tak nk tulis pasal menda alah ni. bani matipeanut touching. peanut nk g jugak. uwaaaa. tapi, demi 2pm, peanut gagahkan jugak penatlah tulis menda alah ni. tapi tetap nk touching. nak pergi!bintang


ok. 2PM Hands Up Asian Tour in Malaysia 25hb Nov ni.. konfirm semua2 hottest out there dah tahu pasal ni kan. x tahu? dheheah2x, x yah nk ngaku hottest lah kalau x tahu menda ni. oh ye, lupa nk cakap,yang bukan peminat kpop, mesti x tahu hottest tu apa. Hottest ni nama panggilan untuk fans2 untuk 2pm. kalau bigbang, vvip, kalau peminat cnblue, panggilannya bluetory. eh, lupa, kalau peminat Jaypark tersayang, dia panggil fansnya Jaywalkerzsadis. ada faham?

peanut sebenarnya nk pergi. nk pergi sangat2. yelah, mana lah nk dapat chances nk jumpa 2PM depan2 kan. yelah, walaupun jauh. sob2. tapi, nk wat cam ne, kekangan masa dan wang menjadi faktor utama. harga tiket bapak lah mahal sangat. paling murah dah dekat rm200, bayangkan lah harga yang paling mahal berapa. aiyooo.
oklah, walaupun peanut x leh nk g ke apa, hope korang leh tolong tengok2kan 2pm tu masa diorang datang Mesia tau. salam peluk cium untuk diorang.kiss especially wooyoung. aiyoo, gatal ko peanut. oklah, before peanut nk kembali menouchingkan diri, here is several tips untuk hottest2 yang mana pergi konsert ni bulan Nov depan. enjoice!bintang

  1. Pastikan korang hafal semua lagu2 2pm, daripada album first sampailah album terbarunya.herp. wajib tau. biarlah korang x paham ke apa, asalkan leh lips sync pun kira ok dah. pasang playlist lagu2 2pm sampai korang leh hafal.

  2. Selain lagu2, korang wajib gak hafal step dance, lebih2 lagi yang beli tiket rock pitt[leh rujuk pic di atas], yang tiket2 biasa pun kene gak, ne tahu woo young terpandang korang ke. hehe

  3. Praktis buat muka cute dari skunk. well, ne lah tahu kan, tetiba cameraman tu nak amik gambar korang ke apa ke, tak pun tetiba taecyeon point kat korang ke. alamak, tendangpengsan.

  4. Bagi yang datang dari jauh tu, means bukan dari area kl, yang naik public transport, flight ke, apa ke, hoper korang berhati2 lah tau. rehat cukup2 dalam bas/flight tu. malam tu kene kuar semua tenaga korang.

  5. Minum air secukupnya. memang x yah cakaplah, korang akan wajib menjeritnya. automatik!agogo

  6. Dompet/purse/beg duit atau apa sajalah yang korang panggil, jaga baik2, well, korang kan nk g konsert yang tersangat lah ramai orangnya, berhati2 sikit, kan x pasal2 hilang semua duit tu. penat

Apapun, peanut harap korang take care and enjoy this precious moment, tetiba sedih. nk ikut! sapa baik hati nk bagi tiket freee? Put ur hands up!bintang
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

8 pujian[s]:

nick dot anis said...

woww awesome! ley ajak kawan2 ni

Amoi said...

I dengar kalau peminat CN BLUE dia panggil BOICE.
itu official site untuk fans CN BLUE. Kena bayar 30k won. T_T

Lina_Lin said...

nak g jugak T_T

Vinca said...

I dpt 4 tiket free from my editor, Rock Pitt zone. Tp I x berapa taw sgt ttg 2pm nih. My younger sis yg minat. So, I dtg g teman dye jer.. N lg 2 tiket utk my bf n my elder sis..

Cik Peanut said...

@nick dot anis: pergi x? heee

Cik Peanut said...

amoi: haah. betul2, bluetory tu lau x silap, diorang nyer show.

Cik Peanut said...

lina lin: pergi x?

Cik Peanut said...

@vinca : waaaa, lucky lah u, i pergi. ticket last minute. free seat. next time, konfirm rock pit~

Post a Comment