Wednesday, September 29, 2010

"A cute gurl that love the cute things that make her more cuteR"

panjang x panjang x tajuk? [dengan nada mengada], baik cakap panjang patknife..rasenya ni kali kedua peanut menulis tajuk dalam bahasa inggeris selepas entry INCIK JAY PARK ini. tapi jangan risau ye, entry kali ni peanut takkan gune dah bahasa inggeris poieticdarjah enam peanut tu lagi k.

bercakap mengenai jaypark, atau nama manja jay oppa, beliau pun selamat dengan jayanya menghadapi liku2 hidup sebagai artis yang mencabar. oh, ye, sangat skema ayat ko peanut. Bagi peminat2 jay park, tahula per terjadi kat jay oppa ni kan..nak panggil abang jay ah. nampak mengda sikit.hahaha.

sudahlah melalut pasal abang jay,, sebab nanti akan ade satu entry khas untuk incik beliau. giles. saya fans beliau okies!..baik, berbalik, kepada tajuk asal, peanut nak menunjukkan sesuatu yang cute. taraaa...peacenampak?

x nampak..? wooo...template baru ma..hahahha..saje2 jer mengedit.lama dah x sentuh blog ni,kan majuk lak sayam ku ni kan.kan2x?,,n op course emoticon2 baru...ye, baru disedut..yeah..comel bukan.?penjara tergedik.i like gewdik2 things!hahhaha

Tabiat suker shopping secara on9 juga dengan tiba2 jer hinggap kat dalam diri. op course peanut akan show off. tunggu ye cayum2 semua..

dah lah2x..malas nak cakap banyak.ops silap. tulis banyak. bubye semua..mahu pergi menegur kawan2 bloggger. oh ye, HAI bloGGERS!flower
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

8 pujian[s]:

black_mel said...

haha..tajuk nak sama panjang dgn entry..

sizuka[Izzati] said...

layout baru memang comel:D

Cik Peanut said...

incik mel: lec cakap tajuk kene panjang, markah lebih

Cik Peanut said...

cik sizuka: auww..
comel macam tuan dia..
heheh
;P

aleen aiden said...

tringin jugak nak shoping on9 nih tp xbrani sbb takot xpuas ati bile barang smpai nnt..sampai sudah xpnah beli on9.hu3

Cik Peanut said...

aleen:
tu memang x dinafikan.
kadang2 peanut kene gak, ade yang x same dengna pe yang peanut tgok n imagine, selalunya kalau jadi cma tu, peanut dah x shopping kat blog dia dah lah~

Encik Psychopath said...

hye

Cik Peanut said...

encik pysco:
hyep
:P

Post a Comment