Sunday, May 15, 2011

[Day 3 : Ten Things I Hate]

ok. dah hari ketiga. tahniah peanut . bravo agogobravo kepada diri sendri sebab berjaya buat sampai hari ke tiga. mungkin mase siap hari kesepuluh tu tahun depan kowt. okies. pe tajuk untuk hari ketiga? dah hari kedua pasal 10 things i love , hari ketiga wajiblah kontra kepada hari kedua lak, 10 things i hate. bangun. peanut kalau bercakap pasal hate mase menulis entry ni memang x de pe2 nak di hatekan, tapi kalau dok saje2, banyaklak benda benci.time nk menulis, terus hati jadi suci mulia, sampaikan rase x de benci pe2 pun. tapi macam tipulah plak kalau x de benci ni, kalau ade suka, wajib ade benci. ye idak? ok lah 2x, fikir slow2 sat pe yang nk dibenci ni. sape nk volunteer jadi benda dibenci leh angkat keyboard tinggi2x.

1) Peanut x suka lintah , pacat dan makhluk yang segeli2 dengannya, herpoh termasuk juga katak. boleh x dah kire 3 things yang dibenci dah? hak2. oklagi 7, go peanut go!
sampai skunk kalau ngah musim banjir, lambat lagilah peanut nk masuk dalam air tupenat. dulu, peanut waktu zaman kecik2 muda belia, selalu pergi padang yang ade lecah2 air tu. haish, ade 3 ekor lintah kat kaki. uwaaaananges.sejak tu peanut phobia ngan lopak2 air, kawasan air terjun pun peanut takut. yang selamat, pergi pantaim konfirm x de. nk upload pic lintah tapi geli. eii

2) Peanut x suka subject teori.

sangat x suka. peanut fail bab2 menghafal, peanut suka paper calculation sebab x yah tulis banyak2. just tulis nombor2 jer. n satu lagi peanut x suka giler papaer multiple choice. why? sebab probability untuk peanut bulatkan jawapan yang salah sangat tinggi. serius. peanut suka paper essay. at least kalau peanut x tahu, peanut goreng sikit, fire kiridapat gak markah kesian, kalau yang multiple choice, x dernya half mark ke, salah terus dapat kosong. sadis tau.


3) Peanut x suka udang, sotong, ketam dan sewaktu dengannya.

peanut x suka sebab x leh makan. fullstop. jeles. blur


4)Peanut x suka broadband yang dah over limit .

serius. lebih2 laggi time peanut terdesak sangat2 nk guna internet. ouwh boleh spoil mood tau. perasaan marah tu ditahap paling maksimin terus.

5) Peanut x suka makan benda pedas.

Mungkin sebab peanut Kelantanese sebab tu kowt peanut x suka makan makanan yang pedas2. sebab tu peanut manis kowt. luvsesi syok sendiri sedang bermula ye kengkawan.


leh x buat lima jer, x de benda nak dibenci. dan2 hati jadi suci murni mulia time2 ni,, agogo.kebanyakan yang peanut x suka ni manusia, bukan benda. kalau benda semua peanut suka. heee
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

8 pujian[s]:

HonEyBuNNy said...

hehe...betul tu...

xsuka jugak subject teori...sebab malas nak hafal..huuh

Cik Peanut said...

@hoenybunny

kan2x. bukan dilahirkan untuk menghafal. tapi untuk mengira. hehehe

~akoo~ said...

aah..sme r..akak kn bkal cg bm..di samping tuh ader minor math..tp akak xsuke bm!akak lebih suke math..kire2..klu bm nih sush skit r..teori bnyk sgt..xmsuk ag bab2 sintaksis, morfologi n ayat nih..huh..xsuke tol teori..

Bigdaddyz said...

hehe...BB yg over ...betul2...

LITTLE NUUR said...

ea lainnye kite..
nuur suka teori suka hafal so of coz la tak suka math..
lain org lain caranya kan :D

Cik Peanut said...

@akoo

sis, peanut pun macam tu, kalau subjek bm, peanut suka yang tatabahasa jer. heee

Cik Peanut said...

@bigdaddyz

kan2. habis bandwidth sangatlah slow

Cik Peanut said...

@little nur

heee. bertuah lah suka teori. calang2 tu.

Post a Comment