Thursday, July 28, 2011

[MICPA's Examination 1st Paper]

It is not fairmencik as i need to study when anyone else are enjoying their 4 months semester break . fighting peanut! for ur better future. I'm currently enjoyed this "sem break".nanges
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

10 pujian[s]:

Sabri said...

eh, amek akaun gak.. same lah :) saya foundation utk acca sekarang

Cik Peanut said...

sabri: waaa..baguslah. peanut amik micpa terus. t kalau lulus dapat sekali yang acca ;)

Sabri said...

oh, yeke? wahh, taktahu pun ade macam tuuu.. micpa ni amik lepas degree ke?

Cik Peanut said...

amik dalam degree pun boleh. tapi kene lepas syarat2 dia cam 90 lebih jam kredit. kira cm dalam sem 6,7 boleh lah amik.

Sabri said...

ooh, kalau cam saya ni, pas spm, buat foundation 5 bulan, then terus buat acca.

Cik Peanut said...

bagus lah awal2 buat, t pening nk buat sekali ngan degree. amik paper per?

Anishaway said...

all the best cik Peanut !
gunakan cuti semesta 4 bulan tu dengan puasepuaspuasnye !
hehe

Sabri said...

skarang tgh foundation, amik paper basic je. maintaining financial records, accounting for cost, information for management control

Cik Peanut said...

anishaway: thankz,
berdebar2 nk exam

Cik Peanut said...

sabri:
gudluck, one day, peanut nk dengar sabri one of the most successful accountant kat mesia. amin.

Post a Comment