Wednesday, July 13, 2011

[No more Harry Potter]

Salam.
peanut yakin ramai di kelangan blogger2 dalam lingkungan umur peanut yang sama2 mengikuti sir Harry Potter. yelah, manusia cam peanut yang suka cerita fantasy2, berangan2 ni memang sukalah cerita2 macam tu. lebih 2 lagi, Harry Potter series ni berkembang seiring dengan umur peanut.

esok would be the last day. the last day yang mane pertarungan antara witch and witches . yang jahat dengan yang baik. and there will be only one winner. peanut yakin semua orang tahu ending Harry Potter kalau bace novel lah, tapi peanut tetap nk tengok movie yang last. peanut tetap nk tahu cam ne diorang musnahkan harxcrux dan nk tgok battle antara harry potter and Lord voldermort. yelah, x kan lah main guna simple mentera jer. kene lah gune yang hebat2 kan. Moh layan sikit trailer Harry Potter and The deathly Hallows 7 Part 2 yang jugak part paling last.




Tapi, dengan berahirnya series ni, serius, peanut x tahu nape. ke peanut ni emo ke ape ke, tapi peanut dag start ase sedih. yelah, dari first lagi dah start tengok, n now skunk dah last. alih2 dah besar dah geng2 diorang. kadang2 peanut saje2 google Hogwarts. it all seem to be alive for me. serius sedih. lepas ni x leh dah tengok geng2 diorang tu. same goes to transformer, no more sam witwicky. tapi transformer 3 betul3 make me frust..

nk layan sedih dulu. nk tengok semua Harry Potter Series. Bye!
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

2 pujian[s]:

Jerung Gergasi said...

g tengok kat GSC Maxx baru puas hati =)

Cik Peanut said...

kat kedah x jumpalagi GSC, tengok jer yang mane ade. heee~

Post a Comment