Friday, September 23, 2011

[Happy Belated 3rd Birthday: Ini Belog Peanut Yang Punyer]


12/9/2008-22/09/2011, agogowaaa, dah 3 tahun. agogo3 tahun menda ni peanut? penat3 tahun lah usia belog peanut. uwaaaa. Happy Belated Bufdaybesday Belog!

Teringat lak entry pertama peanut tulis. segan nk tunjuk sangat x matured. hahaha. kalau anda rajin godek2 lah sendiri. tapi dinasihatkan jangan godek, kalau x nak perasaan menyampah tahap gaban melanda diri. penatbila teringat blogging zaman2 dahulu kala, memang best. dapat kenal ramai blogger, blogger2 x perasan, x bajet bagus, dan mesra alam jer semuanya. Peanut really miss the old time. siot

Ape yang mendorong peanut berblogging? ape ye? entahlah, yang pasti, mula2 peanut menulis, peanut cam tulis diari . ye, siap wat private lagi tau. hahaha. lepas tu baru kenal nk berkawan dengan blogger2, ziarah2 blog, semua contest join. best2.

tapi skunk.angan dah lain. lain sangat. mungkin sebab mood berblogging dah x sama macam dulu. mood tu tetap ada, cuma x bersemangat macam dulu. blur. efek2 bunyi sedih kat belakang.

tING!agogoNeway, sempena blog peanut dah masuk 3 tahun ni, peanut ada wat fan page. hadiah kepada blog peanut. padahal dah wat lama dah. x promote jer.
ehem2. sila tengok kanan ye kengkawan. sebelah kanan. ye kanan anda. kalau anda suka boleh like, tiada paksaan ye. tergedik

serius lah, peanut bukan wat fanpage tu untuk bajet artis ada fan bagai. kadang2 kalau blogger add peanut kat personal fb peanut, peanut x tahu dia blogger, and at last, dia mesti lupa peanut pun blogger, as peanut x tulis nama Cik Peanut kat fb. so , dengan adanya fb ni. senanglah sikit nk communicate dengan blogger2 lain kan. cheeewaaah. oh ye, anda juga dibenarkan meniinggalkan link di fan page tu. time2 peanut free cam gini, peanut akan jalan2 kat belog. jangan lupa like tauu~hehehehe

Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

3 pujian[s]:

neesa_jun said...

happy belated bday to ur blog =)

Cik Peanut said...

neesa: thankz dear ;)

neesa_jun said...

ur welcome =)

Post a Comment