Tuesday, April 7, 2009

{First Contest}{Teka tangan peanut}

Yeah..akhirnya..peanut amik keputusan untuk tinggalkan blog sementara waktu.:White24:.maklumlah ade 9 ari agi nak final exam.,tak study menda pun,,hehehhe...kenelah study dengan bersungguh2.:Rabbit15:.hehhee

Tapi sebelum peanut tinggalkan blog ini, peanut mahu tinggalkan contest..:Rabbit03:hehehehhe...supaya nanti ade owag mahu jejalan di blog peanut..hehehhe...okies, tanpa berlengah masa...peanut mahu kasi tahu pe contest peanut mahu wat...contest peanut ni terbuka kepada semua owang yang mahu join..tak kisah lah peanut kenal ke tak..k?,,,hehehhe...:Rabbit09:

soklannya..
~mane satu kah dalam pix di atas ni tangan peanut..hahahah..sila teka cepat..hehehehe...

contoh jawapan...
tangan bernombor..ehem2x...
hehehehhe

pastu akt bawah ye tulis...
"Tangan itu pasti milik peanut kerana....bla2x...(bla3x. tu ikut suka kowang lah berapa patah perkataan..k)
silatulis jawapan dalam bahagian kumen...
hehhhehe

klunya..
~tak der klu sebab senang sangat
heheheh

Hadiah
~Topup maxix/celcom/digi bernilai RM10
~Hadiah misteri untuk sape2 yang mengelink peanut...hehehhe..just g tau je dalam kumen tu kalau kamu dah link ye...
~Hadiah sampingan untuk sape2 yang mengfolllow peanut...so, cepat2 lah follow..heheheh
~pemenang akan dipilih berdasarkkan jawapan paling tepat dan slogan yang menarik ati juri jemputan peanut..ehehehe

Tarikh tutup
~sebulan daripada skunk... maknanya...7 Mei 2009..


jawab ye..jangan tak jawab lak..harap2 kamu lah pemenagnya..heheheh:38:

ops, lupa nak bagi tau..contest yang ni limitnye dua kali teka je..sebab senang..tak leh lah teka banyak2..ehehehhe...t ramai lak yang menang'lalala..selamat meneka ye..heheheh..untuk yang ni..jawpan terakhir akan di kire.meaning of kowang slah teka yang pertam tapi yang kedua betul..amik jawapan nom dua,,,dan if kalau kamu dah betul teka yang pertama, tapi yang kedua tak betul..jawpan kamu di kira salah..heheheh...so, kalau rase dah konfiden ngan jawapan pertama, teka sekali je lah..kalau rase jawapan pertama salah.tekalah sekali lagi ye..heheheh
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

116 pujian[s]:

Cookie Monster said...

yah3 mari kita jawab
tangan peanut bernombor 5

tangan itu milik cikpeanut adalah kerana memang itu adalah tangan cikpeanut
tangan cikpeanut kan chumey jadik itulah tangannya!

lalala~
adekah betol?
mau topup.mau topup!
;P

ekino said...

hehe :D

tgn peanut no. 6 ..

tgn itu milik cik peanut kerana tangan cik peanut lah pling menawan hati kalbu antara yang lain-lain dan tangan cik peantu sangat menjadi idola hati kerana tangan cik peanut sangat mulus,halus.. :D ..gebu jugak :D

hihihi

nak menang!!!!

Kill-Vearn said...

Tangan bernombor 5...

Tangan itu pasti milik peanut kerana kemontelan tangan tersebut persis dengan tangan cik peanut yang gebu lagi putih...

mie said...

tangan peanut no.5

tangan itu milik cik peanut kerana disitulah letaknya kekuatan cik peanut untuk membelasah musuh2 durjana.cik peanut la superheroin negara!!!

hahaaaaa
hahhahaha

Cik Peanut said...

cik ieka..
heheheh
t kiter tengok sape yang betu k
ops, lupa lak peanut nak g tau..
boleh teka sebanyak dua kali je
n tekaan kali kedua yang di terima
tapi if dah yakin dengan tekaan pertama,tak yah teka yang kedua k...
heheheh
wah, memuji seccara berlebihan
i like
heheheh

Cik Peanut said...

cik ekino,
mekasih ye,,
t kiter tengok sape yang kena..
hehehehhe
if cik ekino nak tukar jawpan..
boleh lagi..
sebab tekaan leh dibuat dua kali..
dan tekaan kali kedua d terima
but if dah yakin dengan tekaan pertama, takyah teka lah wat kali kedua.
okeis..
hehehhe
wah2x...kowang semua suka puji2 peanut..hehehe..ilike sangat2..sayunk kowang..hehehe

Cik Amoi said...

biar aku yg jawab!
aku adalah peminta setia peanut!
hahaha..
so aku rasa TANGAN NO 4!!!
Jawapan aku adalah muktamad.

amoi dah lama link kan peanut
mahu tpup~!~

Cik Peanut said...

incik kill vearn \,
mekasih ye join
hehehe
t kiter tunggu sape yang kene ye
hehehehhe
if nak tukar pun boleh,
sebab sowang leh teka dua kali
hehehehe
tapi kalau tak mau tukar pun tak pe..
lalalal

Cik Amoi said...

tangan bernombor 4

"Tangan itu pasti milik peanut kerana....amoi tahu dari sumber-sumber yang leh dipercayai. Amoi sangat yakin itu tangan peanut yg nombor 4~!~"

Cik Peanut said...

incik mie,
mekasih ye joiin
hehehe
t kiter tunggu betul ke tak jawpan incik mie..
kalau mahu tukar jawapan pun boleh
sebab tekaan bleh di buat dua kali
dan tekaan nom dua yang dikire,
tapi kalua tak moh pun tak pe,,
hehehhehe
wah,...ingat tangan peanut keras ke?
lembut u
heheheh

Cik Peanut said...

okies..cik amoi..
tak moh tukar jawpan lain ke?
hehehhehe..kalau mahu tukar, boleh ejr
sebab tekaan leh di buat dua kali..n jawpan kali kedua di terima..
amoi.mane slogannye?
hehehehhehe

Cik Amoi said...

tu kat atas tu ada slogan amoi..hihi

goodmorningteacher said...

alamak kesemua tangan2 diatas sgt halus dan mulus membuatkan akak konpius nih! tapi berbekalkan keazaman tinggi dn semangat nk dpt hadiah misteri maka i rasa tangan pinat yang nombor..5..tadaa.. kerana ia menepati ciri2 lain pada cik pinat.yg chomel,gebu dn bergaya. tangan tu saya penah nampak mengusung beg masa cik pinat terkeluar dr af8 dulu.hehehe

Fareez said...

Rasanya no 5. Sbb sy pernah tgk cik peanut pakai gelang tu..

boboiz said...

tangan peanut no 5 lah agaknya

tangan itu milik cik peanut adalah kerana tangan no 5 tu ada bentuk2 kacang (peanut) huhu...

boboiz dan link peanut..( nak hadiah misteri..)

Datin Paduka Bokbong said...

Assalamualaikum..
sy nk teka ye *hehehe*..sy cube...
tangan Cik Peanut ialah tangan bernombor 3.

tangan itu milik Cik Peanut ialah kerana
1-mengikut pengamatan sy, stlh melihat pd pix Cik Peanut yg ade nmpak tgn, mmg tu la tgn Cik Peanut *hehe..berbelit2 nk explen!*
2-melihat kpd wajah &body serta wrna kulit, sy mmg YAKIN tgn Cik Peanut ialah yg bnombor 3.

time kaseh..

*sy udah lma link peanut & b ur follower..lalalalala*

HuRuL_Aini said...

aku rasa tangan no 3 ialah tangan cik peanut...

cemner aku tau...nanti dah hampir nak tamat contest nanti aku komen sebab musababnya....hahaha...

p/s:good luck & all the best for ur xm ye cik peanut :)

ilhamputra said...

rasa nombor lima kot.eh aku rasa sixth sense yg katakan memang tu tangan cik peanut kita.hehe

Amer Aan said...

tgn cik peanut no 5

tgn itu milik cik peanut kerana tangan cik peanut paling putih halus gebu skali antr yg len

Cik Peanut said...

cik amoi,
ye peanut dah nampak
hehehhe
ingatkan apa lah tadi
hehehe

Cik Peanut said...

mekasih ye teacher
heheheh
t kiter tengok sape yang betul
lalalala
kalau kamu nak tukar jawapan pun boleh,
sebab contest ni dua kali teka..
cuma jawapan yang terakhir saje di ambil
hehehehe

Cik Peanut said...

okies fareez ,
mekasih ye join
hehehehe
kiter tunggu sape betul ye..heheheheh
if nak tukar jawpan pun boleh
sebab contest ni limit ye dua kali teka..
if nak teka lah,
kalau tak nak tak pe..sebab hanya jawapan akhir sahaja yang di terima..
heheheh

Cik Peanut said...

mekasih ye incik boboiz..
hehehhee
t kiter tunggu sape betul ye
hehehhe
if nak tukar jawpan boleh lagi..
sebab contest ni limit teka dua kali..
kalau tak nak pun tak pe..
sebab hanya jawapan akhir sahaja yang di ambbil
ehhehe

Cik Peanut said...

wah..datin paduka Paduka Bokbong amsuk contest peanut..hehehe
mekasih ye..
t kiter tengok sape yang menang
heheheh
if nak tukar jawapan lagi..
boleh aje..
sebab limit contest ni dua kali teka..
hehhehe
if tak nak pun tak pe..
hehehhe
sebab jawpan terakhir je yang di terima...

Cik Peanut said...

cik hurul aini
mekasih ye join contest ni
heheheh
t kiter tunggu jawapan nya..
hehehhe
if nak tukar jawapan pun boleh sebab limit contest ni 2 kali teka..
kalau tak nak pun tak pe..
sebab jawpan akhir je yang diterima..thankz ya..

Cik Peanut said...

mekasih ye ilham..
heheheh
t kiter tunggu sape yang menang..
if nak tulkar jawpan pun boleh
sebab limit untuk contest ni dua kali teka..
if tak nak pun tak pe..sebab hanya jwapan akhir yang di terima

Cik Peanut said...

mekasih ye incik alien..
heheheh
t kiter tunggu sapa yang menang
lalalala
if nak tukar jawapan pun boleh sebab limit contest yang ni adalah 2 kali teka..
if tak nak pun tak pe..
sebab jawpan last yang akand diterima..
hehehe

Cookie Monster said...

hahahaa!
harus memuji
mau topup punye pasal
yah3
kalu ta menang pun ika berdoa dpt jd top komentar
ngeh3
xD

Datin Paduka Bokbong said...

huhuhu
ku...dlm dilemma!!
hehehe..nti akn ku pk lg...lalalalala!

Datin Paduka Bokbong said...

xdak hal komen byk2 kt chatbox ai...ai lg syuke!!
heheheheeh

Cik Peanut said...

puji banyak2 ye cik ieka..
ne tahu tergerak ati peanut mahu kasi kamu menang
tu pun kalau kamu rasuah peanut dulu
heheheh

Cik Peanut said...

hohoho
okies,
pk lagi ye dtin
heheheh
jangan silap pk sudah
lalalla

Cookie Monster said...

ihh..
takut la na kumen kart sini
kang terkasi jwpan kedue wat naye jerk
hihiks

warh..cookie memang suke puji worang
lalalala
tih cookie mnster blanje set penginapan di Villa Cookie Monster bsama pakej biskut feymes amous
ngahahahaa
;P

Eazy Izzuddin said...

eazy rase number 5...
ehehe

tangan itu milik cikpeanut adalah kerana memang itu adalah tangan cikpeanut yg gebu...

Cik Amoi said...

pagi2 bangun tgk banyak msg dari penaut kat shout box tu
so aku dtg sini nak tgglkan komen kat entri ni..
lalalala~

aLis Qay said...

yuhuu...

hehe..mst no4 kan..
coz tgn 2 nmpak cute lah comey jer
leh wat org t'tawan n t'gode ag..

walau dah abes contest..
alis rse no4..

ps~coz gelang bnyk2 kat ats 2 same ngan gelang yg cik peanut.. cute glang yg cik peanut pakai 2..
yuhuu...

weee~~~ cyunk all..muuaahhxx..

ekino said...

cik peanut..
jwpn dorang sume slh..

jwpn ekino btul..

bweelkkk! :p

Izzati Hazwani said...

Nak jawapan ye ?
erm ,
tangan bernombor 5 !

tangan itu milik peanut kerana itu kann tangan milik peanut !eheh ,dan tangan itu kelihatan putih ,sudah pasti milik peanut !

[doubleeudoubleeuoubleeu.blogspot.com]

Cik Peanut said...

cik ieka,
kalau takut..
jawab contest yang satu lagi tu
heheheh
yang ni senang je..teka je..
hehehehe

Cik Peanut said...

thank eazy join contest peanut,
contest yang ni leh dua kali teka..
if nak tekalah..
n jawapan terakhir yang alan diambil..
hehehhe

Cik Peanut said...

cik amoi..
tinggalkan kumen je?
hehehehe
tinggalkan lah makanan ke,
duit ke
hehehhe

Cik Peanut said...

mekasih cik alis join contest peanut,
kalau mahu teka lagi,
boleh..sebab contest teka tangan ni limit ye dua kali teka ye..
hehehhehe
tapi jawapan akhir lah yang di terima...

Cik Peanut said...

mekasih cik alis join contest peanut,
kalau mahu teka lagi,
boleh..sebab contest teka tangan ni limit ye dua kali teka ye..
hehehhehe
tapi jawapan akhir lah yang di terima...

Cik Peanut said...

mekasih cik alis join contest peanut,
kalau mahu teka lagi,
boleh..sebab contest teka tangan ni limit ye dua kali teka ye..
hehehhehe
tapi jawapan akhir lah yang di terima...

Cik Peanut said...

cik ekino,
konfirm ni jawpan cik ekino betul?
tak moh tukar2 dah?
hehhehhe
t kiter tengok sape yang betul k
heheheh

Cik Peanut said...

cik izzati,
mekasih ye join
hehehe
t leh join agi contest satu agi..
contest teka tangan ni dua kali teka tau..if nak tukar, boleh..heheh

Cookie Monster said...

yess!!
cik ika tau!
tangan cik peanut memang berjenis numbo 5!
mengapa saya berkata begitu...

sebab tangan itu milik cikpeanut adalah kerana tangan cikpeanut memang berkaler putih putih chomey2.. dan dari pengamatan mata ika yang berskala 360 drjah ini.. gelang yg didalam koleksi cikpeanut sumenye adelah bercirikan tangan di nombo 5 itu
yes2!
bebola putih kristal sama seperti mata cookie monster!
ngahahahahaa

okey2.. ini adalah jawapan muktamad tuk contest teke tangan peanut
hihihi

loq said...

bismillah

percubaan pertama=tangan no 5
percubaan kedua=tangan no 4

"Tangan itu pasti milik peanut kerana tangan itu mulus bak kapas yang manis dan sangat asyik pabila dibelai oleh sesiapa )

amin

Cik Peanut said...

hohoho
yeah..
akhirnnya cik ieka muktamad..
hehehhe
t awal bulan depan,
kiter tengok sape menang ye..
eheheh

Cik Peanut said...

mekasih yye loq
kiter tunggu same2 sape yang menang ye..
hehehehe

Cookie Monster said...

huuuhuhu!
tidak kusangka kutelah memuktamadkan jwpan ituh
hahaks

bedebar.bedebar.bedebar.bedebar.
adoi lambat lagik na umum
lalala~

bd fabregas said...

no 3..
pasal gelang tu ade rupa peanut sket..

D@U$™ said...

salam, daus dah link kamo and daus nak join kamo punya contest yek...
daus jugak da follow kamo...
lihat link kamo di sini:
http://daus.via.my/2009/03/jom-tukaran-link.html
thanks...
Tangan cik peanut no 5 sbb tangan cik peanut paling comel...

ekino said...

cik peanut..
jwpan dorang sume slh..

jwpn ekino je yg btol..

kan..kan..kan?...

hahha :D ..

eii..gram tgk tgn cik peanut yang santik,halus tuh..
rse nak msak wat sup jerk!!

:D hahha

mie said...

gue yakin jawapan gue dah betul...
heheheeee

fara said...

adakah aku layak untuk meneke gamba ini..?? kerna aku sudah tentu tahu menahu tangan ko mane satu.. kerna.. tangan aku juga terlibat dlm gamba itu.. bagaimana ini cik iera... kerna... tak der syarat2 mengatakan tangan yg terlibat dlm gamba itu TIDAK BOLEH MENYERTAI CONTEST INI... HAHAHAHAHA! JAWAPAN DIER ADALAH.. TENG TENG TENG..

Cik Peanut said...

cik ieka,
sabar ye cayunk
t peanut umumlah
teruskan berdebar ye
ne tahu kamu betul ke
hehheh

Cik Peanut said...

hehehe...mekasih ye incik bd
t kiter tunggu sape yang betul k..
hhhahahah

Cik Peanut said...

incik daus..
mekasih ye join
contest pengomen terbanyak n kira2 gelang tu tak moh join ke?
heheheh

Cik Peanut said...

cik ekino..
ne leh cakap jawapan ye skunk
t tak suprise..
heheheheh

Cik Peanut said...

hahahha
incik mie dah yakin ek?
okies
kiter tunggu sape pemenangnye..
heheh

Cik Peanut said...

oit..fara
ko tak layak...
heheheh
ko dah tahu jawpannya..
ne aci..
hehehe

ekino said...

hihi.. :D

tak sbar lah..

:D hoho xcited! kihkihkih

azizwan(dot)com said...

yeah.. dgn senang hatinya aku menjawab bahawa tangan no 5 itu adalah tangan cik peanut. huhu..

Tangan itu pasti milik peanut kerana sejak azali lagi peanut sudah dianugerahkan dgn tangan yg sangat comel dan opkos la tangan yang sangat comel diantara yang comel itu adalah tangan peanut. muahahaha..

slogan yg langsung tak boleh blah. maklum la, aku tak pandai nk buat slogan yg best. kui3 '(

Cik Peanut said...

cik ekino..
sabar2
heheheh
kalau dah menang..mesti menang punya
hehehhe
tapi kalau salah teka..sowy lah ye..
hehehe

Cik Peanut said...

incik aziwan..mekasih ye join
hehhehehe
contest yang ni dua kali teka..
kalau mahu teka kali kedua [un boleh..n jawapan terakhir yang akan dipilih ..hehehe..tapi kalau tak mahu pun tak pe..

Cik Amoi said...

exited nak tahu sape yg menang :)

Izzati Hazwani said...

jawapan muktamad ;
nombor 5 !

tangan itu milik peanut kerana gelang peanut lebih kurang mcm dkat contest lagi satu tu .
:p

Cookie Monster said...

iihh..bile na masok bulan baru nii
penat tggu nih result pekse
aiyaya
cepat.cepat.cepat.cepat
saye mau topup
ngahahahaaa
;P

jum ulang jawapan jum
tangan cik peanut memang berjenis numbo 5!
mengapa saya berkata begitu...

sebab tangan itu milik cikpeanut adalah kerana tangan cikpeanut memang berkaler putih putih chomey2.. dan dari pengamatan mata ika yang berskala 360 drjah ini.. gelang yg didalam koleksi cikpeanut sumenye adelah bercirikan tangan di nombo 5 itu
yes2!
bebola putih kristal sama seperti mata cookie monster!
ngahahahahaa

okey2.. ini adalah jawapan muktamad tuk contest teke tangan peanut
hihihi

Cookie Monster said...

cikpeanut.cikpeanut.cikpeanut.cikpeanut
cumey~
lalala~
xD

Cik Peanut said...

wah2x...cik amoi..
eheheh

Cik Peanut said...

mekasih ye izzati
hehehe
t kiter tunggu sape menang ek?
heheh

adol said...

Tangan no 4,

"Tangan itu pasti milik peanut kerana aku dah bandingkan tangan dalam gamba untuk contest tu dengan gamba kat sidebar tu.. hehehehe

ilhamputra said...

ish boleh teka lagi ke.aku tetap dengan keputusan aku.tangan yg comel anugerah tuhan tu.adalah tangan no.5. mengikut firasat aku.dari sumber2 yg boleh dipercayai.(ish aku tak main tipu ye)
jumpe cik peanut pon belom lg.hehe

ekino said...

adol :-haha..kamu banding kan gambar tuh?..hihi :) bgus3!.. :D

ekino said...

adol :-kamu buat perbandingan ye?..hihi :D

bgus2! ... :) nnt kalo mnang share adiah ye :D

ekino said...

cookie monster :- betul2!..tak sabar nak taw spe menang..

dan spe yang menang tuh..ekino nak paw!!..hihi

share2 taw! :D

ekino said...

cik peanut..lame menghilang..

rindu lorh! :(

urmmmm...

Cik Peanut said...

incik adol
mekasih ye join..
tak mahu tukar jawapan ke?
hehehe

Cik Peanut said...

okies..cik ilham..
konfirm ni?
hehehhe
okies
kiter tunggu betul ke idak
hehehe

Cik Peanut said...

cik ekino
aowy2
bukan menghilang tapi banyak menda nak wat lah
heheh

ekino said...

cik peanut :- okies..jgn hilang smpai tarikh tutup da lah..hihi..

terus tak dpt di kesan..

kihkihkih :D..

syg cik peanut! :D

Cik Peanut said...

cik ekino
ne de menghilangsangat
cuma memang paper tak henti2 agi ni
heehehhe

ekino said...

cik peanut :- hihi grau jerk!..focus k ngan paper..

:D contest..contest gak..

paper,..paper gak..hihi :D

mrx_lonely said...

Tangan nombor 4..

Tangan itu pasti milik peanut kerana tangan peanut lagi comel daripada semua tangan2 yang comel tuh.. hehehe..dan cik peanut brtambah comel kalau bg mrx lonely topup spuloh tuh.. dan makin berseri2 la kecomelan cik peanut lau contest lg 1 pn mrx lonely yg menang.. hahaha.. pjg sgt ke?? adeshh..

ekino said...

amboi mrx_lonely..bukan men lg eh bodek..

ahaha..bgus2!..
de pluang nak menang nih..

hihi :D

share2 taw nnt.. :)

Cik Peanut said...

cik ekino..
tinggal lagi satu paper..
pastu mahu balik
hehehe

Cik Peanut said...

hahaha
peanut tak makan bodek
makan woti je
heheheh

Cookie Monster said...

jum ulang jawapan jum
tangan cik peanut memang berjenis numbo 5!
mengapa saya berkata begitu...

sebab tangan itu milik cikpeanut adalah kerana tangan cikpeanut memang berkaler putih putih chomey2.. dan dari pengamatan mata ika yang berskala 360 drjah ini.. gelang yg didalam koleksi cikpeanut sumenye adelah bercirikan tangan di nombo 5 itu
yes2!
bebola putih kristal sama seperti mata cookie monster!
ngahahahahaa

eh..komen ini suda berjumlah 88!
hebat btoi kuasa kacang peanut
ngihihi
cepatla cepatla cepatla cepatla awal buln
wuwuwu

Cookie Monster said...

wahh!ekino manyaknyaa kumen!
warghh..ta leh jadik..ta leh jadik..
ngahaha
na kejar dorang balek
:P

ekino said...

cik peanut :- hahah.. :D

Cik Peanut said...

hahaha
cik ieka ni pandai ek membodek..
hehehhe
ha'ah..cik ekino pun mahu menang gak..=)

ekino said...

cookie monster :- hahah...ekino mengejar anda kembali..adush!penat nye..

tak pe lah..kalo cookie menang..share lah ye!..

(*amat menghargai org yg mengshare hadiah kemenangan)

haha :D

ekino said...

mahu ulang jwpn kembali..
hehe :D

tgn peanut no. 6 ..

tgn itu milik cik peanut kerana tangan cik peanut lah pling menawan hati kalbu antara yang lain-lain dan tangan cik peantu sangat menjadi idola hati kerana tangan cik peanut sangat mulus,halus.. :D ..gebu jugak :D

hihihi

nak menang!!!!

haha :D

ekino said...

lalala...

datang sini nak curi kekacang..

adush!lambat nye 30hb.. :)

nak menang!! :D

Cik Peanut said...

cik ekino....
wah2..ulang jugak ye?
heheheh
sabar2
peanut mahu show off sumthing ni
hehehe

ekino said...

cik peanut :- ahhaha ...

nak show off pe ye?..nak tgk!..

hihi :D

ekino said...

owhh..nak show itu bear lah ye?..

ehehe :D

somel lah bear tuhs!

:)

Cookie Monster said...

wahahaha
kasi la ekino menang
ekino bek ati tih die share ediah ngan kuki manster
jadik kuki manster kene wat bek nan ekino
ohh ekino yg chumeyy..
hahahaha

tp..ika ttp plih tgn cikpeanut numbo 5!

Cookie Monster said...

1 sbb ika suke numbo 5..*hahaaa..ta ble bla..
xD

Cookie Monster said...

2 sbb tgn cikpeanut chumeyy2 gituu..

Cookie Monster said...

3 sbb cikpeanut suke pkai gelang..
xD

Cookie Monster said...

4 sbb glang yg ade kt tgn numbo 5 tuh mmg fmiliar sngguh la kat blog nih..

Cookie Monster said...

5 sbb gelang gelang kaler putih ngn kunin kt tgn nombo 5 tuh mmg koleksi gelang cikpeanut ade
hihihi
xD

Cookie Monster said...

last skali tuk bhgian pujian:
cikpeanut chumeyyyy!
cikpeanut lah peanut pling chumey cik ika pena jumpe
ngehehhe
tgn cikpeanut pon chumeyy cam tuannyee
pastu cikpeanut suke kasi ediah kat worang
arap arapnye ika kuki manster dapat ediah tuu~
hehehehe
xD

Cookie Monster said...

nnti buleh share same ekino
mari wat pjnjian btulis shidup smati
hahaha
xD

Cookie Monster said...

cikpeanut..cikpeanut..cikpeanut..cikpeanut..
windoo cikpeanut..lalalla~
xD

Cik Peanut said...

nge~~
rajin tul makchik2 ni kumen2
hehehe
puji2 lak tu

ekino said...

cookie monster :- amboi puji lebeh nmpak!..

ekino said...

cik peanut:- mkn ke pujian si cik kuki tu? :D

ekino said...

cookie :- bg lah ekino mnang komen terbanyak..

tak bek taw dengki2 ngn ekino :P

ekino said...

cookie :- kamu kan lebih muda dr ekino..hormat lah ekino sbg kakak..

haha :D

bglah ekino menang cik cookie,, :P

Cik Peanut said...

cik ekino,
peanut agak termakan dengan pujian cik kuki tu
hehhehhe
wah2x...
menyerah kalah
nge

ekino said...

cik peanut :- hahha :D

owh..de pluang lah si kuki comel tu menang ye..

hihi :D

ekino said...

cik peanut :- ni tak blh jd nih..

ekino pn nak kembang kan cik peanut jgk..

cik peanut lah yg pling santik..
paling mengancam antara girl2 yang de blog kat malaysia nih..hihi :D

ekino said...

tgn oh tgn..

spe kah yg btul jawapan nye??..

:P

Post a Comment