Tuesday, April 7, 2009

Selamat tinggal kengkawan..jangan lupa join contest...

Ini last post peanut untuk bulan ni...sebab peanut mahu final..n:Rabbit04: untuk sem ni peanut mahu dapatkan dekan..hehehhe..insyaAllah..peanut tak puas hati tul, disebabkan peanut tak mendaftar untuk dapatkan hadiah..peanut tak dapat nak show off pix mengambil sijil dekan dari dekan loh..geram betul..:White14:ape2 pun sem ni peanut mahu wat yang terbaik..so, leh lah mengshowoff diri depan dekan..:White35:heheheh

peanut mahu study ye kengkawan..:Rabbit15:kalau peanut on9 pun...hanya skejap dan hanya mahu mengapprove kumen2 kalau ade atau mahu menjawab soklan penting je..sebelum peanut chow..peanut mahu ingatkan..yang peanut wat contest ni...silalah menjoin kan diri ye kengkawan..maklumlah peanut kan nak tinggalkan blog kejap..kalau tak de owang datang, cian lah ye kan?:Rabbit12:hehehhe

Kalau malas nak scroll di bawah..amik link ni...

1st contest~teka tangan peanut

2nd contest~teka gelang

3rd Contest~pengomen terbanyak untuk bulan April...yang ni berakhir pada akhir bulan ni iaitu 30 April...
~hadiah nye juga adaah tpup RM 10+hadiah misteri untuk pengelink+hadiah sampingan untuk follower ~Sape mahu hadiah free ni boleh lah cepat2 kumen2 entry peanut ye..tak kiashlah yang baru ke yang lama k..okies?

Okies lah kengkawan..hope kowang leh menjoinkan diri untuk contest di atas ye,,dan same2 lah jaga blog peanut..hehehhe...doakan peanut dapat jawab exam gak ye...heheheh..bye2 semua..cayang kowang..jangan rindu peanut ye...:Rabbit22: sape2 rindu peanut, tengoklah pic shantek+cun+chumey di bawah ni ye..hehehhe


if nak klik iklan nuffnang, klik je,,jangan segan jangan malu..t i hit u back..heheheh..just inform peanut kat bahagian komen ni je ye...heheheh
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

75 pujian[s]:

mie said...

amboi comel nya peanut...
xnk knl kan org kat sebelah ke..??
hahaaa

joegrimjow said...

ni kire contest ape ni?

ekino said...

nak join sume contest tuhs!!!..

ehehhe..

make sure ekino menang eh?..hahah..
:D ..

btw cumey lah pix kat ats tuhs!..
:D

Kill-Vearn said...

selamat menduduki peperiksaan... moga2 dapat dekan.. moga2 berjaya... moga doa saya terkabul... jaga diri.. laja rajen2 k...

Cik Peanut said...

incik mie,
mahu kenal ke?
blogger gak tu
hehehe
carilah ye..
heheh

AHMADSUFI6177 said...

selamat berjaya dalam final.. doakan diriku jua.. hehe...

Cik Peanut said...

incik joe,
contest tu de kat entry sebelumnya..
kat link tu pun ade...
hehehe

Cik Peanut said...

cik ekino..
join lah..
kalau ekino rasuah peanut
de kemungkinan ekino menang
hehehehe

Cik Peanut said...

mekasih ye Incik Kill vearn,
dalam nak bunuh2 owang pun de baik gak ek..hehehe
amin, moga doa bro dimakbulkan
hehehhe

Cik Peanut said...

mekasih ye ahmad suffi,
peanut pun wish kamu gud luck untuk exam k?
jawab lelok
tak leh jawab ingat peanut
hehehehhe
ops, kamu tak mahu join contest ke?

nbie89 said...

hai sayelarrrr cik nbie89...hohoho
org yang sebelah cik peanut...

waaaaa....
cik peanut....asal aku xley masukkk....nak guling-guling ar camniee.....waaaa....nak2...

semoga kiter samer2 dapat dekan...
nak gak..nak gakkkk...

nak adiah....nak adiah...nak adiahhh....[mari berguling industan...]

nbie89 said...

hahahahha...
muke aku da macam demam kuning da...hohoho

klakar laks...huhuhu

menteil said...

banyaknye contest...
bagi ar kat aku satu contest.. hehe..

IxoRa said...

Pasti merindui cik peanut...

Contest2 tu akan cuba sy selesaikan...insyallah!

Selamat Maju Jaya ( ucapan standard utk org yg sedang belajar )

:P

jiji najiy said...

hye cik peanut... gudlux xm x )
c
ehem ehem...
reward : tpup 10rm tuh cm kenal jer
hihihihihihi

Cik Peanut said...

nbie 89, ko tak leh masuk
sebab t ko masuk bilik aku cari jawpan
heheheh

Cik Peanut said...

nbie89,
aku sengaja kuningkan pix tu
supaya nampak cun
ehehheh

Cik Peanut said...

nbie89,
aku sengaja kuningkan pix tu
supaya nampak cun
ehehheh

Cik Peanut said...

incik menteil
hehehe
kamu mahu ke?
rasuah peanut dulu
heheheh

Cik Peanut said...

okies..
cik ixora..
harap2 kamulah pemenangnya
hehehhe
=D
tq ye cik ixora untuk wish skema tu
heheheh

Cik Peanut said...

okies..
cik ixora..
harap2 kamulah pemenangnya
hehehhe
=D
tq ye cik ixora untuk wish skema tu
heheheh

Cik Peanut said...

cik jiji
mwkasih ye..
hehehhe
tak mahu join contest ke?

Cookie Monster said...

wahhh
ika ta suke contest
tapi contest cikpeanut neyh sonoks ya
men teka2 gituw
hihiks
pepehal kalu ta menang cikpeanut kene blanje gak ika
aiskacang blakang ruma pacik dolah
muahahahaa
xD

Cik Peanut said...

boleh2 cik ieka..
t peanut belanja ais kacang
heheheh
t epanut post dari uum
kalau tak dapat marahkan incik postmen ye..
peanut percaya cik ieka dpat hadiah gak kalau cik ieka rajin kumen2 kat blog ni..hehehehe

Cookie Monster said...

wahh
ade sistem pos ais kacang!
yeh3
cookie monster pasti sukaa
keh2

nih sdg chaiyo'2 mngumpul komen la ni
ngiahahaa~
eh cikpeanut,ta update ker psal dinner tuh
ta sempat erk mau exm dah
huhuhu
smoge bjayer
;D

Cik Peanut said...

hahaha
kumpul lah banyak2
leh peanut kas kat kamu je hadiah tu
hehehehhe
wah..kene kasi double lah ek..
kat monster sekali..
hehehhehe
dinner tu, tak sempat agi loh
t banyak lak entry
heheheh

Cookie Monster said...

yayaya
ediah adelah double,
cookie monster selera besau
kalu tak die nanges nyorok blakang pintu

hihik
keyh3..memahami itu
huhuh

Cik Peanut said...

hahhaha
bukan cik cookie monster tu tak makan abc ke
ye makan cookies je
hehehhehe
yup2..faham2..kamu terbanyak skunk
heheheh

ekino said...

hahaa.. :D
blh men rasuah2 eh cik peanut?..

ni yg syok nih!!..
bab2 rasuah mmg ekino ske..

:D

nonna manis said...

nk joinn2..hehee

mie said...

nbie89 rupanya....
comey nya...
kalah peanut!!!
hahhaaaaa

Cik Peanut said...

boleh2 cik ekino..
kalau sikit2 peanut tak heran...
kasi yang besar2 sikitheheheheh

Cik Peanut said...

cik nonna...
kalau mahu join,
join aje..k
hehehhe
peanut ase sonok kalau ramai2 join..
takkan peanut nak halang lak
hgehehe
=D

-WaN- said...

ade contest lg..nak jooiinn... =)

Cik Peanut said...

incik mie,
wah..kalah peanut ye..
majuklah cam gini..hehehe

mie said...

peanut bg je hadiah kat gue...
confirm gue puji peanut plak...
hhheheheeee

Cik Peanut said...

incik wan..
join loh
heheheh

Cik Peanut said...

hohoho
memuji tanpa niat ngan ikhlas ni
hehehhehe
rasuah ngan pujian ye?
hehhh
tak nak2x...
hehehehhe

mie said...

boleh la peanut...
kalo peanut bg hadiah kat gue...
makin berseri2 peanut tau...
hehheeee

bd fabregas said...

nak exam dh ke?? selamat study..

Eazy Izzuddin said...

alolo
ayunye cik peanut kite...
:P
xD

l0veyd0veyd00 said...

good luck in your final!!!!!!!!!!!!!! ganbateeeeeeeee

Cik Peanut said...

wah,,incik mie ni..
pandai membodek ye..
hahahha
time ni peanut tak makan bodek..
heheheh

Cik Peanut said...

mekasih incik bd fabregas..
hehehhe
kalau kamu exam gak,
peanut pun ucapkan selamat study gak kat kamu..hehehhe

Cik Peanut said...

cik l0veyd0veyd00
mekasih ye..
heheheh

mie said...

kalo xmkn bodek...
peanut mkn pe???
kalo camtu gue bg kacang...
sure suka kan....
hahaaaaa

sticind said...

hi peanut..
selamat pagi..
hehehe..
nak final ke??
hmm...
okay..
neway,gudluck..!!

Cik Peanut said...

incik mie..peanut suke kacang,,
tapi tak terbodek,,,
ehehhe
incik pencegah rasuah,,tulun2x,,ade owang nak rasuah peanut,,,hehehehe

Cik Peanut said...

incik sticind,
mekasih ye.,
ha'ah
nak final untuk sem ni
heheheh
tak mahu join contest peanut ke?

mie said...

bukan rasuah la!!!
ni la bukti kasih sayang gue untuk peanut!!!
ppeeeewwiiitt!!!
hahhahahaaa

Anak Pendang Sekeluarga said...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

Cik Peanut said...

incik mie..
ops...
hahhaha
statement gosip ni
t abang awal peanut dengar
jeles lak ye
heheheh

Cik Peanut said...

hai
salam ziara
mekasih datang jejalan kat blog peanut
t peanut link kamu ye

adol said...

dah klick nuffnang penut... hehehee

ilhamputra said...

samalah kita nak dekat final exam ni.gd luck cik peanut.cik peanut memamng cute la.

FaRrA DeeN said...

Hye cik peanut.. Mekasih sudi masuk blog ambo.. :) Pasal cuppies tu, sila bagi email, nnt price list sayo email ko awok, okie?? Tenkiu... Awok wi email ko msgbox blog sayo ok? Mekasih...

Puteri Ezza said...

Salam Cik Peanut. Terima kasih sudi datang blog ye. Saya datang nak makan Peanut ni. Saya suka makan Peanut. Hikhik :-P

Good luck ya. Semoga dapat Anugerah Dekan lagi ;-0

GeNeRaSi MaLaYSia said...

aiyakk..cmne nk jd pengomen terbanyak ni..byk sgt cik cookies tu dh komen..hohohoh

Cik Peanut said...

incik adol..
peanut pun mahu klik iklan kamu lah
ehheheh

Cik Peanut said...

incik ilhamputra,
gud luck too,
mekasih ye puji peanut,
peanut suke..
ehehe

Cik Peanut said...

okies..cik farra
t peanut kasi email k

Cik Peanut said...

puteri ezza,,,
wah mahu makan peanut k?
hehhehe
ne leh..lalala
boikot ni..
haaahah
mnekasih ye dropping by

Cik Peanut said...

alah..incik gm..
boleh di kejarnye cik cookie tu..
hehehe

Cookie Monster said...

sape cik cookie haaa??
hahahaha
takper2..generasi malaysia harus mengalah ngn monster..
bia saye menang
lalala~

cikpeanut cumehhhh...
kene puji manyak3 nih..
ngahahahaa

Cik Peanut said...

hahahah
mengalah lak ek..
tak pe2x..
ne tahu menang ke?

joegrimjow said...

adewww contest!!!

Cik Peanut said...

hahhaha
ade3x...
join ek

ubey said...

come yo dio...

Cik Peanut said...

hahaha
mekasih2
hehehe
dah tahu dah
cit perasan...hehee

ubey said...

bkn perasan. tp cntik realiti. bedak bpe lapis beb? haha

Cik Peanut said...

hahahha
mane de berlapis2..
tak pakai bedak..
hua22x...

PJ selamba said...

sempat lagi ni...
hehe

Cik Peanut said...

pj selamba, sempat2...
meh join meh...
(O.O)

Cookie Monster said...

cikpeanut cumey!cikpeanut cumey!
lalala~
cikpeanut yg cumey
rini 26 epril!
ngee~

Cik Peanut said...

heheh
cik cookies..
saje ek antar kumen manyak2?
hehehhe

Post a Comment