Friday, April 3, 2009

Kuar Pergi Jitra pun dapat Award

Semalam..peanut kuar p jitra lagi..hehhehe..sukalah menghabiskan duit ni...:02:macam dah jadi hobi peanut lak..ehhehehe..hari selasa lepas pun peanut dah kuar p jitra dah..pergi beli baju untuk dinner..beli kasut, beli alat make up dan macam2 lah...heheheh.:08:.sukanya,,dapat lah melaram malam dinner nanti..heheheh...semalam lak peanut kuar sebab nak beli barang2 lain aka beg tangan, gelang manik yang stylo tu, rantai..eye liner, lipstick, foundation...macam2 lah..hehehhe..suka lah..:17: untuk tengok semua itu, tunggu aje malam dinner nanti..hehehhe..

alang2 dah kuar semalam n dah lama tak makan pizza, peanut ngan nabila pun menyinggah lah kat pizza hut itu..paling best sebab worker ye yang encem+cute yang layan kami..hehehhehe:05: gatal tul si peanut ni...

kami pesan satu pizza yang biase, yang paling kecik sebab kami berdua je,,t tak habis lak, add ons ais krim yang best tu..untuk peanut lak..yang bebola tu..peanut tak ingat nama ye...tapi penut paling suka makan yang tu...nabila lak makan pasta kalau tak silap...
Aiskrim ni paling cepat habis sebab ye hantar dulu..kat bawah, ye letak nenas dalam aiskrim tu..peanut tak habiskan..sebab masam.:05:.hehheheInilah menda alah yang peanut gemari itu..nyum2x..sedap sangat2.:03:peanut selalu order menda ni walaupun tak tahu nama ye..hehehehheLicin habis di cekik oleh peanut..huhuhuh:14:..

seperti biase, tak sah kalau peanut tak malukan diri sendiri..heheh..shh..jangan g tau owang lain ek?:03:..sedang asyik bersembang ngan nabila, peanut mahulah amik pizza ngan ye punya pengangkat aka pisau aka warna hitam aka peanut ta tahu name manda alah tu...:09:entah cam mane entah..peanut leh lak terjatuh kan menda tu atas meja...bunyi nye, Ya Allah, kuat giler...semua owang pandang..peanut wat tak tahu je :06:peanut control cun..wat muka tak bersalah..amik pizza...masuk mulut..nyum2x..sedap..:06:masuk lagi..buat dek je owang pandang..walaupun mase tu, malunye...aduiya, peanut2x...tapi yang best, tempat duduk peanut agak terselindung..hanya orang berdekatan je nampak..so, mase kejadian berlaku, diowang pandang nabila lah yang mengadap diowang...hahhaha..kecian ko nabila..hehehhe...
so, moral of the story...kalau nak makan pizza, makan di tempat tersembunyi..hehehehhe:14:

ops, lupa peanut dapat awards...hehehhehe..jangan jeles ye kengkawan..makain dekat ngaan Anugerah Bintang Popular 2008, makin banyaklak dapat award..adakah ini satu tanda bahawa..bahwa..peanut lah bakal penerima gelaran bintang paling popular itu nanti?:09:Auww..mekasih ye kengkawan dan peminat2 yang sudi mengundi peanut...:17: udah..peanut udah melalut...hehehe...

Award pertama datangnya dari Incik Hafiz Roslan...kalu nak mengorat ye bolehlah klik sini ye... heheheh..mekasih ye kasi peanut award yang comel giler..lupa lak..Award ni namanya..."2008/2009 cute's award" wah, macam tahu2 je peanut cute ye?:12: heheheheh
Arahannya....

1. Copy badge “2008/2009 Cute’s Award” at my blog
~udah dibuat dong..hehehhehe

2. Link/ceritakan kembalisiapa yg memberikan award ini kpd anda
~ownag yang menaward peanut ni ialah Incik Hafiz Roslan...Bak katanye..ops, seperti yang ditulis, umo ye sebaya ngan peanut..peanut suka header ye..kalu nak tahu, nengok lah sendiri ye..heheheh

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
Part paling di sukai..hehehhe..bab mengshow off diri..laalalalla

~umo peanut baru 17 tahun..hehehhehe:17:
~seowang yang suka memonteng kelas secara tidak sengaja..hehehe..lupa lak..peanut ponteng kelas financial sebab nak kuar p jitra tu..pagi tu lak,,terpaksa memonteng kelas kenegaraan sebab mengantuk.hehehhe..tak delah nakal sangat kan?..heheheh:02:..
~Giler shopping...peanut tak suka kire berapa peanut berbelanja..sebab biler peanut kira, peanut akan frust :12:sebab peanut pk "Apa yang aku beli ni sampai habis banyak ni??Shit..damm"
~suka air horlick, milo ais, jus carrot-baik untuk mata yang rabun macam peanut...heheheh
~Peanut sebenarnya pakai spek.:Onion67:tapi malas.tak suka sebab peanut nampak tak chumey pakai spek....skunk,dah tukar pakai contact lense tau..terasa diri ini tidak rabun..heheheheh
~Peanut juga suka tido..heheh..sape tak suke tido kan? tak normal betul kowang ni..hehhehe
~Tak suka bermake up.tapi suka beli barang make up..nak tahu nape? sebab peanut memang semulajadi cun..hehehhe..sape nak cakap peanut perasan..blah dikau dari blog peanut..lalalla
~Already taken by Nobody..hehehhehe..Actualy...peanut ngan Awal Ashaari dah lama kapel..bahagia sangat2 ngan ye..heheh..i leb u, b..muahh..hehehhehe...ops, ade yang tak kenal pakwe peanut ke...meh, peanut mahu mencapub cikit..hehehhe
Alah, encem nye bucuk peanut nu..hehhehe:13:
cuba teka mesej ngan sape.mestilah ngan peanut..hehehehe.ops, lupa gambar kitaowang berdua tak leh di upload..tak jumpa lak save kat ne...agipun, kami tak nak owang tahu sangat hubungan kami ni..hehehehhe
~sambung lagi..tak habis agi upanya..erm..pe lagi ek hobi peanut..main sudoku kot..terror ni..sape nak lawan? lalalla
~Dulu, pernah mimpikan Dr Fadzley..ops, Awal jangan marah ye Bucuk..hehehehhe

4. Pilih 5 penerima award yg lain dan nyatakan nama mereka
~Cik ieka monster
~Cik Yana Chumey...
~Cik Dill
~Cik xoxo
~Cik Amoi
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen menyatakan mereka telah di tag.
~Bakal di lawati..hehehhe

Award yang kedua lak datangnya dari sis yana yang chumey...lallalal..kalau mahu mengoratnya sila klik di sinni... ops, lupa...tapi cik yana dah de hubby tersayang..jangan ngorat lebih2..ngorat peanut bleh..hehhehe...mekasih ye sis kasi itu award..peanut amat hargainya..hehehhe
tak sabar asenya nak pakai baju baru untuk malam dinner hari isnin ni..hehehehe...
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

35 pujian[s]:

Amer Aan said...

nabila huda?
ekekek...

awal tu kawan...
alien ijo ni...
hehehe..

nbie89 said...

aisshhhh...
bukan nabila huda...
bukan..bukan..bukan...
nbie89...

pssstt:nabila huda tu saper eh?

ira...ko amik jelar awal tuh...akhir pun ok gak...ngee
aku punye ikuta toma...
ikuta toma ne...aishiteru...
mmmmm...[kiss kuchibiruuuu..]
hak3...=P

dakchomey said...

huhuhu,,,shopping sakan erk...

diLL said...

huk2..awal~~~gugugu..wa sedapnye..daku kelaparan..

badek_gonzalez said...

makanan...
makanan...
makanan...
xku xdapat pikir yg laen..
nak komen lain sebenarnya...
tapi...
makanan...
makanan...
makanan...

Framestone said...

ish budak nie.. mahu bikin jeles ek.. tgu la bro upload gmbr yg lg best huhuhu

Cik Peanut said...

incik amer,
bukan nabila huda lah..
nabilah radzi..
heheheh
eleh, kawan alien ke?
nape peanut kuar nga awal tak penah jumpa alien..
menyorook ek?
ehehehhe

Cik Peanut said...

nbie89,
nabila huda tukan pelakon cinta uNTUK peanut..ops, silap, cinta untuk ain..hehhehehe....
hahaha..toma ikuta tu ko amiklah..
aku dah tawar ati ngan ye..hehehhe

Cik Peanut said...

dak chomey,
ha'ah..
shopping sakan..
heheheh

Cik Peanut said...

cik dill, sebut skit2 je nama pakwe peanut tu.hehehehe...
lapor ye?
nengok lah pic tu lagi..
lalalal

Cik Peanut said...

badek gonzalez..
t belanja peanut pizza ye..
lalalal

Cik Peanut said...

bro fs,
ne de kasi jeles..
hehhehe
nak suh cemburu je
lalalal

Cik Peanut said...

bro fs,
ne de kasi jeles..
hehhehe
nak suh cemburu je
lalalal

Amer Aan said...

biasanye...
alien ijo de show...
hahaha

azizwan(dot)com said...

aku tak boleh la nengok gmbar makanan kat blog, mesti rasa nak pitam je.. tak tahu la knp, mungkin kes lapar mengejut kot. muahaha..

owh, cik peanut couple ngan awal ashari ek.. takpe la, aku relakan per-couple-lan kamu walaupun aku telah byk berkorban utk kamu.

wakakaka.. gila kentang nye statement. oh ya, jgn lupa kirim salam kt bucuk kamu tu ek dan kasi tau url blog aku skali k :)

Cik Peanut said...

OO..incik alien penah wat show ngan ye ek?
t peanut tanya si buchuk peanut tu
lalalalla

Cik Peanut said...

OO..incik alien penah wat show ngan ye ek?
t peanut tanya si buchuk peanut tu
lalalalla

Cik Peanut said...

azizwan,
berkorban pe?
tshirt pun tak moh kasi kat peanut
hehehhehehe
ops, pitam tengok makanan? kes naya ni...hehehehhe..t peanut suh si buchuk promote url peanut kat kengkawan ye.bukan url wan..hehehehe

Eazy Izzuddin said...

sodapnye makanan tuh...

aha..
dapat juga awards tuh..
xD

Cookie Monster said...

wahh pikzahut!
sedapnyaaa
bila cikpeanut maw tapawkan pikza tuk ika?
hihik

ade grammy award lg tuh
suke3!
xD
makacih yaa
tih ika tempek lam belog yaa
line tenet da tingtong la 2-3ari ni
huwaa~

HuRuL_Aini said...

salam....
huhu....sedapnya makanan....lapo2...huhu

mie said...

waduuhHh!!!
gi pekan jitra ke...
kebetulan la plak...
gue pun ada kat area tu...
kalo x,bleh gi skodeng cik peanut...
hahhaaaaaa

-WaN- said...

huiyyo bestnye kalo dpt makan gak...

Cik Peanut said...

incik eazy..
sedap sesangat
tak pernah muak makan menda sedap niu
heheheh
ha, tahniah incik eazy dapat award gak
hehehhe

Cik Peanut said...

cik ieka,
mahu ke?
t peanut tapawkan ..
kasi alamat please..
hehehhehe...
tak pun pg je pizza hut mintak ye tapawkan..same je peanut tapawkan ke idak..lalallaa
amiklah award tu...peanut kasi khas..
heheheh

Cik Peanut said...

cik hurul aini..
tul2..
sedap sangat2..lapor?
jom makan tapi cik hurul yang belanja..
lalallala

Cik Peanut said...

cik hurul aini..
tul2..
sedap sangat2..lapor?
jom makan tapi cik hurul yang belanja..
lalallala

Cik Peanut said...

incik mie,
datang skodeng?
datanglah belanja sekali
heheheh
di alu2kan
lalalal

Along Arman said...

♥ hensemnya pakwe peanut.. ♥
♥ along nak tackle leh tak? ♥
♥ huahuahua.. ♥
♥ tak kira... nak tackle jugak :p ♥

Cik Peanut said...

along..
mane bleh
heehhe
kami dah nak kahwin dah pun
hahahah

nbie89 said...

hurm....makaseh kasik aku ikuta toma...
tapi x jadiklah..da bosan..
ikuta toma suxx..hahahha
aku tibe2 nak usha tomok lak...
ngejarah mungkin ngengulang...[baca dengan sengau okeh...]
hahhahahah....[gelak sama aku]
hahahhahaha
hahahahhaha

p/s:betul, name komersial saye nabilah radzi..muley tanye pakcik google...tp, ader due blog samer namer...sayer yang budak besar...bukan budak sekolah menengah...hohohoho

M.Haikal said...

sedapnye makan.
terliur oww.
=D

Cik Peanut said...

nbie89,
aku kasi toma ikuta je kat ko
tomok aku punya skunk
kalu tomok yang dulu,
ko amiklah
aku tak hingin
heheheh

Cik Peanut said...

incik haikal,
terliur ke?
jum2 kita pergi pizza..
tapi kamu belanja
heheheheh
ops, salam kenalan ye...

BroSKL said...

wah bestnya makan tu..nmpak sedap lak..terliur bro tgk hehe..
========================================

p/s: jom usya contact lens murah dari rm40 tahan 6bulan klik di sini

dr: broSKL

Post a Comment