Monday, July 6, 2009

[Kekasih Cerah Kembali Pulang]

Penat je peanut pergi kelas petang tadi, :Onion71:ade ke patut lecturer kelas KAS ponteng, tak patut betul kan? penat je peanut tunggu...buang masa je..lebih baik peanut pergi ngorat junior2x, lagilah best....:Onion73:kan3x? dah lah bas tak de nak balik kolej, terpaksa lah jalan kot Varsity Mall, g tengok dak2 junior dok kalut ribut:Onion49: beli buku2 lah, tengok laptop lah..maklumlah, budak baru datang, mestilah banyak duit..hehehhehe...mase jalan kat Bank BSN, tiba2 peanut terlihat poster yang tertampal betul2 sebelah peanut..wah...Konsert Malam Diraja...:Onion65:dah terjatuh dah jantung peanut terkejut, mujur sempat amik balik sebelum Incik Kuman tanggalkan stokin ye...sebenarnya peanut tak heran dengan Konsert Malam Diraja tu sebabnya memang peanut terlibat pun malam tu integrasi koke...tapi, yang buat peanut heran adalah buah hati peanut ni...:Onion63:..sayang, i luv u...sukanya buah ati peanut ni datang uum.:Onion45:.memang ari tu dia de mesej peanut cakap dia datang nak dating ngan peanut..hehehhe..ops. korang tak kenal ke sape dia? nge~~dialah TOMOK...oh ye, bukan tomok sengal yang dlu, yang dulu tu korang amik lah..peanut nak yang handsome, comel dan sepadan dengan peanut macam skunk ni..:Onion53:hehehhe...ada sorang lagi artis datang, perempuan..tapi peanut tak kenal, abaikanlah..lalalalla...orang luar dari uum pun leh tengok konsert tu tapi kalau tak silap peanut, dengan bayaran RM10 untuk kupon masuk...tapi, peanut tak tahu lah cam ne flow nak beli kupon tu..maybe kat pondok polis kat pintu depan tu kot...

"kekanda, dinda akan setia menunggu kanda pada malam 25 Julai ni..:Onion02:dinda tahu kanda rindu sangat2 kat dinda kan? nge~~lallaalal...oh ye, kanda..t kiter dating tempat biasa..tapi janganlah bawak wartawan, t kantoi lak kiter kan..dinda tak kisah femes, :Onion22:tapi takut ramai sangat suka kat dinda mase dinda femes nanti..t kanda gak jeles..k:Onion07:anda kan suka jeles..hehehhe...kanda2x..t kanda nyanyi lagu untuk dinda ek? lagu yang selalu kita karaoke waktu kecik2 dulu...ala, wat2 lupa lak..lagu lompat si katak lompat tu tapi versi suara seksi gitu..:Onion17:boleh kanda? dinda nak mintak satu lagi, kanda bawaklah peanut butter banyak2 dengan sunquick tanpa gula kalau boleh satu lori..t nampaklah kanda caring sangat2 kat dinda kan? t perform baik2 tau malam tu nanti..ramai kawan2 dinda nak tengok kanda malam nanti...satu juta duit yang kanda dapat tu, kita share lah dua..ek? :Onion61:sayang kanda..hehehhehe...okeylah kanda, dinda da penat menaip ni..dinda pun dah melalut macam2, tapi kanda jangan lupa kan dinda k..dinda yang kanda sayang tu..k,lah papai kanda..."

perh...kalau tomok baca ni mahu jatuh cinta kat peanut gamaknya..hehehe..leh ar peanut lepaskan si akim af7 tu..lagipun dia muda daripada peanut..tak sesuai..ehehehhe

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

24 pujian[s]:

여자 이니까® ☂[x]O[x]O☂ said...

hahah
sib bek xoxo x minat ngan dak tomok 2 so, i wish u gud luck wif him yer cik peanut..
haahhaha

azuan said...

semoga berbahagia yek!!!
huk3...

Cik Peanut said...

cik xoxo...
alah...
asal tak minat ni?
pastu sape nak jadi pesaing peanut ni?
hehehhe

Cik Peanut said...

azuan,
thankz..terharunya...
(chewah, cam peanut tak tahu perlilah tu..heheheh}

[®uff℮M0™] said...

cik peanut tlg la..suh pihak uum buat konvo awal sket...bln 11 lama tuh...susah oo mau dpt keje kalu x konvo lagi neh
huhuhuhu...cian kat hamba yg menganggur neh

joegrimjow said...

bahagia ye ade balak macma tu

Cik Peanut said...

cik ruff emo,
boleh2x..
t peanut slow talk ngan tan sri nordin cardi ek..
jangan bimbang..
lalallala

Cik Peanut said...

incik joe..
betul2..
bahagia kalau dapat pakwe cam gitu..
tapi tak tahu bila lah nak dapatnye
heheheh

Along Arman said...

peanut curang yer..
ari tu kate sayang awal..
skang tomok plak... isk isk...

Framestone said...

curang dgn bro ek

out of topic--> ops bro kan suke wat entry serius2..tetapi dlam masa yang sama pasti diselitkan rapu rapan bro...

pe2 yg dirapukan oleh bro ade benarnya dan ade tidaknya... pe2 pun untuk renungan anda semua kan he...23x

Framestone said...

out lagi--> entry pasl perut tue ade je dlm blog bro..kne usha la he...23x selak2 kot2 jumpe he..23x

mmh kak atie masak sedap2... tue la just nmpk cam yb pun ok pe huhuhuh

Framestone said...

eh xperlu 24jam..just 8jam pun ok..ikut ofis hour he...23x

azizwan(dot)com said...

muahaha.. byk'nya skandal cik peanut kita ni yer.. tempoh hari awal ashari, kemudian c akim dan skrng ni tomok pulak.. fuh, larat ke main kayu 3 4 5 6 ni cik peanut. lalala..

anyway, welkambek to ur study :)

Cik Peanut said...

along,
peanut nga awal dah tak depe2x dah..
nge~~~
kami putus sebab anak kucing ye manja sangat ngan ye
hehehhehe

Cik Peanut said...

bro fs,
ala bro...
bukan curang
skandal je
heheheh

Cik Peanut said...

azizwan,
wah...
banyaknya skandal peanut..
hehehhe
ala, laratlah...main kayu je bukan nye balak..
nge~~~

PakciQue said...

OH! Baru aku tau yang kau dah UUM. Cheh!

d i D a_LittLeBaby said...

ni ke kekasih cik peanut??ohhh baru tahu...hihihih......dah tenguk kesih cik dida??hihih

Cik Peanut said...

nge~~pakcikQue kumen kat blog peanut..
wah terujanya~~wat muka excited.hehehhe


ops...nge~~dah tahu ke..peanut memang dah uum..hehehe

Cik Peanut said...

dida...
nge~~
nilah kekasih to be peanut..hehehehe

d i D a_LittLeBaby said...

hahhahaha..jom2 mari tenguk kekasih pojaan hati dida lak...hahhaa

Ima said...

suka lagu rinduku terhenti tu..
tp x bape suke sgt tomok..sket2 je suke..
=P

Cik Peanut said...

cik dida...
cik dida nyer pakwe ramai sangat...
neg~~
peanut tak main kayu tiga belas k..
heheheh

Cik Peanut said...

ima,
mujur ima tak suka tomok
kalau tak..
peanut mesti jeles..

Post a Comment