Wednesday, July 15, 2009

{Walaupun tinggi i cuma 154cm, i tetap model...}

nge~~teruja!!! :Rabbit26:..bila dapat offer jadi model..nge~~ase time tu jugaklah nak make up..nak cari baju cantik-cantik...macam2...:Rabbit46:maklumlah...first time...dalam kul 8 setangah..peanut dengan nabila gerak k varsity mall...ecited loh..hehehhe...tunggu fara kecik, dieba ngan kak yana datang kejap..then..terus ke studio..:Rabbit20:nge~~berdebar ni..lalalalla...ciap de lagi abang yang promote digi tu cakap..."adek cantek, marilah beli sim card digi ni...mesti lagi cantek tau.:Rabbit42:.."nge~~~kembang hidung...rasa nak nak cabut je hidung tu, letak dalam poket je..:Rabbit39:...hehhehehe

sampai je kat studio, tunggu Abang yang amik photo kami kejap..dan kami di kenalkan dengan model2 lelaki...chewah..encem lak..:Rabbit31:ehehe..tapi..last2..model lelaki ditukarkan sebab diowang de hal yang tak dapat di elakkan..:Rabbit32:dan di gantikan dengan junior2..nge~~junior pun junior lah..:Rabbit54:...memang sonok+gamat giler studio tu dengan kitorang..giler kecoh...sampaikan...orang yang lalu lalang kat studio tu pun, singgah tengok pe yang peanut n the geng buat.. so, nilah pic kami..kunun2 bercuti lah tu...hehehhe...ni belum edit lagi.so, abaikan pe2 yang kat tepi, belakang ke..lelaki dengan peanut tu bukan skandal peanut tau..hehehhe...just couple dalam pic je..:Rabbit47:lalalal..tapi..peanut nak tunjuk skandal dieba ngan kecik ni..hehehhehe..jum2x..usha..hehehhe
apapun, thankz kat abang empunya kedai gambar n studio tu sebab kasi chance kat kami show off hobi kegemaran kami ni..:Rabbit03:hehehhehe...seronok tau..walaupun peanut only 154cm tinggi, peanut tetap pernah jadi model..sekali pun cukuplah..:Rabbit01:

oh ye, lupa lak...penaut udah habis tengok citer ghost 1..mesti korang gelak2kan peanut sebabbaru tengok kan? baik mengaku cepat.:Rabbit17:..sebelum..peanut hantuk kepala korang kat dinding...:Rabbit37:perh..giler kejam..tapi peanut tak kisah..heheheh...nge~~tapi kan..peanut nangis:Rabbit27: biler my hero ni mati...no!!! farouk, i love u...:Rabbit25:nak je peanut cakap cam gitu, biler dia kene tembak...farouk so sweet, comel, hencem, pandai buat lawak..:Rabbit42:perh..jatuh hati lah ngan ye...sama gak cam Abu dalam filem KAMI tu...perh..peanut nagis giler biler dia mati..:Rabbit24:.mujur panggung wayang tu gelap..kalau tak, kantoi ar dengan kawan2...dah lah nas-t peanut tu kene tembak jugak...ni yang sedih ni, biler peanut suka je orang tu, mesti mati kene tembak...:Rabbit53:
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

33 pujian[s]:

<< s| tED| >> said...

model yang cumel..
salam peanut!!

S Y A M I R A said...

haha ..
cikPELANGI skew gak tngk abu tuh !
ghost 1 lg besh dr ghost 2 an ..
ngee~

joegrimjow said...

hai cik modell

RobinHood said...

Model Untuk Apew Tuw Cik Peanut??

Cik Peanut said...

hai cik ted...
nge~~mekasih2x..
hehehhehe

Cik Peanut said...

cik pelangi,
betul2..
peanut suka ghost 1 lagi..
sebab ghost 2 tak de farouk..
kalau ye jadi hantu pun best gak
hehehheh

Cik Peanut said...

cik pelangi,
betul2..
peanut suka ghost 1 lagi..
sebab ghost 2 tak de farouk..
kalau ye jadi hantu pun best gak
hehehheh

Cik Peanut said...

incik joe..
janganlah panggil cam gitu..
malu..
=P
nge~~
(wah..bangganya...)

Cik Peanut said...

robinhood..
nge~~
iklan untuk studio pic je
hehehhehe

Eazy Izzuddin said...

ok le 2
model
hik3

azizwan(dot)com said...

hahaha.. aku dah save gambar2 kat atas tu. jap lg nak hantar kat majalah. kot2 boleh jd model majalah plak kan. lalala..

btw, dah siap edit nanti jgn lupa letak kat blog yer. hehe..

♥♥me ~ cik sara said...

hahaha..minat jadik model ek cik peanut..
abg jual digi tu tokleh blah..dan2 nk promote..

♥♥me ~ cik sara said...

minat nk jdi model ek..
peewwwiitt..

hoho abg digi tu tokleh blah..dan2 ngayat sbb nk jual digi kn..ceh

Ima said...

ghost 2 da tgk ke...

chipsmore said...

ni model pe senonye ni?? hehehe ;)

zelo55 said...

model?
xpernah terlintas n xpernah trpkir pun nk jadi model...
hahahahahahahaha...
ak dah ar x hensem..boncet..hahaha...
harapan ar nk jadi model...wahahaha...

model ape cik peanut oi?..kuar dlm tv x?
x sbar nk tgk ni...huuuu...

Cik Peanut said...

incik eazy,
sukanya orang panggil peanut model
heheheh

Cik Peanut said...

azizwan..
nge~~wah..best jadi model majalah
nge~~~
yelah..t abang tu dah ciap edit
mesti ar peanut show off kat sini
hehehe

Cik Peanut said...

cik sara...
yup...
abang digi tu dan2 je promote tapi bab cantek tu ye tak tipu k
hehehehe

Cik Peanut said...

ima,,,
ghost 2 dalam pendownloadan
hehehhehe

Cik Peanut said...

chipsmore
sebenarnya model studio
ammik pic sebab nak pomote studio tu
hehehehehe

Cik Peanut said...

zelo...
nge~~alah...peanut pun chubby gak
nge~~
hehehhehe

nge~~konfirm2 tak kuar kat tv...
sebab cuma promote studio pic kat uum je
hehhehehe

eyena said...

ahak bagus2 ada bakat dah tu..heheh bila nak jd cover majalah ni..hahaha

Amer Aan said...

da glamour nnt jgn lpe kitorang yg ensem ni...hehe

Cik Peanut said...

eyena..
kalau de owang panggil jadi cover majalah..
konfirm2 peanut sudi
heheheh

Cik Peanut said...

aan..
nge~~model pe gak pun
hehehe
mane de lupa
kalakaka

Framestone said...

waduh.. nie kes xleh jumpe kamera ek he..23x dok tunduk2 je... xde la org perasan ketinggian kamu tue

out of topic--> yup gambar zaman memuda... leh nmpk bezanye dgn keadaan bro sekrang he..23x

Framestone said...

out of topic lg--> he..23x kat uum kire rusa ek... klu kat um kire kera2 he..23x

ala peanut... lg bro larang lagi die buat he..23x

Framestone said...

out of topic lg--> he..23x kat uum kire rusa ek... klu kat um kire kera2 he..23x

ala peanut... lg bro larang lagi die buat he..23x

Framestone said...

out lagik la--> sedih knpe nie peanut bile jumpe dengan ex-boy huhuhu

xdenye die ckp cam tue..die dah tunang dah pun... entah2 die ckp "awat la tunang aku xde kat sinie..leh gak tayang2"

Danish Andzar said...

klu tak jadi model pun dh glamer..lepas nih ...x tau lar nk cakap ape...

Cik Peanut said...

alah bro..agipun amik pic dengan orang yang same tinggi je..hehhehe

Cik Peanut said...

danish,
nge~~
mane de popular lah
(pura2 rendah diri lak)
hahahhaha

Post a Comment