Sunday, July 26, 2009

{A Date With TomOK}


Sabtu-25 Julai 2009
  • 8.oo malam-Tomok datang DPP TM, amik peanut dengan ketanya...perh...tak nampak lah keta jenama pe..malam gelap sangat..tomok nampak sangat encem.:pandaGeli_03:.hehehhe..ops...ye lupa lak..dia tolong bukakkan pintu keta untuk peanu:pandaGeli_02:t..nge~~so sweet..heheheh
  • 9.00 malam-makan2 kejap..nge~~:pandaGeli_32:makan kat kedai biase2 je.tomok pandai2 lah kan tomok pakai cap sorok muka ye sikit...hehehhe
  • 10:00 matlam-Konsert Malam diRaja...start pukul 9 lagi..tapi tomok nye turn last..so leh date ngan peanut dulu kan? :pandaGeli_05:hehehhe..cayunk abang tompok..:pandaGeli_09:
  • 10:30 malam-nge~!tomok perform...best..ye nyanyi lagu rindu terhenti..perh.macam ditujukan wat peanut..yelah rindu terhenti bila dapat jumpa :pandaGeli_19:peanut kan??? lallalalal
perh.kuat tul imaginasi peanut.:pandaGeli_17:.hehehhe.:pandaGeli_30:...tapi..tomok memang2 tul2 datang uum ni, nge sempena konsert malam diraja.. nge~~izwan pilus pun de..dia kan alumni uum..n norynn aziz..peanut tak de idea sape dia tu..nge~~suara ye best gak..hehehehhe..peanut de amik pic tomok waktu dia nyanyi..tapi cam gi nilah hasilnya...
nge~~nak wat cam mane..peanut duduk bahagian atas yang menghadap pentas...nge~~ala2x cam ginilah ye pakai..
maybe pic ni ye amik belakang pentas kot..ni peanut grab dari facebook ye.hehehhe...nge~~hem..konsert malam tu best gak lah..tapi yang tak best, penari lelaki ala2 lembut gitu:pandaGeli_02:..hehehhe..pasal lambat biasa...student datang kul 8..tetamu kehormat kul 9 setengah..normal pe...:pandaGeli_06:...

oh ye..hari jumaat tu..peanut masuk Pertandingan Sudoku INter DPP dalam UUM ni..kunun2 wakil kolej lah ni..hehehhe..nge~~:pandaGeli_01:punyalah semangat..sampai ase cam menang je..nge~~:pandaGeli_33:Tapi, peanut just sampai ke pusingan medium je...final tak dapat masuk..gila susah ar level medium..ase cam nak pecah je kepala ni..:pandaGeli_17:
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

10 pujian[s]:

Amer Aan said...

x cye la..
mne gmbr peanut ngan tomok...

RobinHood said...

tinggi betul imaginasi budak neh..
;p

<< s| tED| >> said...

ekekekekke.. penari dia lembut... pandailah peanut ni..

amboi.. pic tomok dah macam semut dah.. x nampak ape.. ekekekeke.. gigih peanut amek gambar die... :p

azuan said...

kuat no berangan...hak3

IxoR@ said...

ermm...wanna be part of what ?

......

Cik Peanut said...

amir aan,
peanut busy sangat
sampai tak de mase nak amik pic ngan tomok
hehehhee

Cik Peanut said...

incik robinhood...
nge~~
berfikir buat otak kita link..
cet..cam iklan dumex lak..

Cik Peanut said...

ted..
betul2, peanari tu lembut giler..
nge~~gelak2 je
mane jejaka gagah uum ni
dah pupus ke?
heheheh

Cik Peanut said...

azuan..
nge~~
bukan berangan
memasang impian

Cik Peanut said...

ixora..
wanna be part of wanita cantek...

Post a Comment