Friday, July 10, 2009

{Tomok} Atau {Akim},,hem...konfusenyer....


tadi..peanut saje2 je google nama bekas pakwe peanut ni...godek punya godek..:Monkey31:terjumpa blog ye..nge~~dah advance upanya..dulu waktu kapel ngan peanut tak delah nak wat blog sendiri..selalu cakap busy je...de new phenomena..ni nama blog ye..sape2 nak bace klik je lah ye...mase jumpa blog ye tadi, rasa cam nak kiss2 je laptop tadi..rindu..heheheh...peanut pun tengok2 lah blog ye...wah:Monkey01:..ramai ek peminat skunk...mesti dah lupakan peanut kan3x??..cari punya cari..:Monkey23:nge~~syoknye...peanut nampak mug peanut comel tu ada dengan ye..hehehhe...rasa dihargai lak..h:Monkey06:ehehhe
ini mug lembu yang comel...

ini lak...akim ngah pegang mug lembu yang comel ni...hehehhe

nge~~rasa terharu sangat2...:Monkey39:...akim, kita tahu kamu sayang kita lagi kan? kita pun..:Monkey03:..tapi apakan daya...peanut skunk tengah menyulam kasih ngan tomok skunk ni...aduiya...konfuse2x..:Monkey26:mana satu nak kene pilih ni? rasa cam nak menyorok dalam loker baju je skunk ni..kalau boleh tak nak hadapi semua ni.. tomok ke akim?:Monkey34:
kisah palsu~sape2 yang tak tahu, peanut ngah akim ni dah clash dah...:Monkey27:...bukan sebab tomok k..sila hantuk kepala ke dinding kalau anda salah faham ngan percintaan peanut ngan tomok...:Monkey29:

kisah benar~sebenarnya kan..nge~~malulah nak cakap...mug tu mug peanut punye...hehehhe.masih ada dalam simpanan peanut..hari2 gne mug tu wat air milo...n mug yang akim pegang tu, peanut tak tahulah sape yang kasi kat ye...nilah kalau dah giler blog, kalau dah tak de menda nak wat entry..mengarut pun jadilah..ehehhehe

opss part 1...Azizwan,jangan lak cakap peanut curang ngan wan lagi ek:Monkey14:? bro framestone pun sama k,,:Monkey19:,mene de peanut curang..:Monkey31:
opssss part 2 menurut fakta benar daripada Professor Peanut, 9/10 daripada orang yang suka melayari dan mengumen blog peanut adalah terdiri daripada orang yang kacak dan cantek sahaja. do u want to be part of this? so~nge~~~
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

24 pujian[s]:

zelo55 said...

xyah amik tomok...
xyah amik akim...

ape kate amik azwan ali...awwwww...

Cik Peanut said...
This comment has been removed by the author.
eyena said...

hee ada2 je tau peanut ni.. i pon da rindu2 kat pakwe i.. eheh i ada pakwe jgk? namanye ape tah ada mok2 kat belakang, domok ke komok ke ape tah..hahaha

Cik Peanut said...

zelo,
kamu memang suka kan kalau bagi azwan ali tu kat peanut kan?
nge~~tak pe2x..peanut faham..zelo tak dapat lupakan azwan ali lagi..lalalla

Cik Peanut said...

eyena..nge~~
wah..samelah nama pakwe kiter
t leh ar kiter kahwin sama2
nge~

aduka said...

tomok + akim = pakwe???
uwekkk..
dah muntah da..
hahahaa

Cik Peanut said...

nge~~testing2x...

chipsmore said...

x suke rambut tomok! tah sape lah hairstylish yg wat cenggitu...buruk bebenauuu...hakk

zelo55 said...

tp...
ok ape ko ngn azwan ali mak hayam bapok gebus awww...

wakakakaka...

Cik Peanut said...

nge~~chipsmore..
kamu kutuk pakwe peanut ek?
lallala
nak kene sekeh ni
hehehhe

Cik Peanut said...

aduka..
eleh..
jeles ar tu...
heheheh

Cik Peanut said...

zelo ni jahat ar..
nge~~kalau nak kat ayam tu,
amik jelah..
jangan malu2 lak
cakap peanut lak..

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. said...

amik la akim..

comel la dia..but dia nyer face iras2 my bro..

look same la peanut..hehehe

anyway..my bf might be cuterr.. love him so much..miss him so much..muaahhhh (tetiba jadi mamai)

peanut my best fren

Minah Kiwi

Encik Azizan said...

next year aku nak masuk AF,kompem awek2 tegile2 nanti.muahaha

Encik Azizan said...

next year aku nak masuk AF, kompem aweks tergle2 nanti.hoho

Eazy Izzuddin said...

halu2 cik peanut
hehee

Ezad said...

tak nak couple dgn i ke?

heh

Cik Peanut said...

cik minah kiwi..
nge~~akim ek?
hehehhe
bro minah kiwi sama look like akim ke?
leh ar kenalkan ngan peanut
hehehehe

Cik Peanut said...

encik azizan..
okies2 t next year kiter masuk af same2
tapi jangan nagis kalau peanut je yang leh g final
hehehehe

Cik Peanut said...

incik eazy..
halu2x..
nge~~~

Cik Peanut said...

ezad..
nge~~i dah de dua kapel dah skunk ni
hehehhehe

Kill-Vearn said...

adoiyai fantasinya mengalahkan org yg mimpi.. adoiyai.. tomok lak leh diletakkan dalam kategori pilihan.. dah sah demam pakwe ape dia neh.. hehehe... peanut nape eh lani dah ada gambo tak tudung? namo la gitu... :-w

chipsmore said...

x kutok pon...beri pendapat..haha

arnamee said...

salam ziarah cik peanut^^

ekeke. comey jerk citer ni.
leh gusip ni. cik peanut duk jerk depan diorg berdua.
suh sape cepat dier dpt.ekkeke..

p/s:blog ni rumah kite, kite nk buat pe, wat jer. tapi lo tetamu dtg, jemputla minum.. (aiyak - pe sye merepek ni?:P. ekeke)

Post a Comment