Thursday, March 5, 2009

Nak duit?=mintak dengan ALONG

Ops, entry di atas bukan di tujukan kepada Along Arman kerana peanut yakin beliau bukan along yang jahat tu..along yang baik kan:Monkey06:? hahaha...bodek along sikit..ne tahu dapat wet raya ke tahun depan..nenoneno...

kowang nak duit? jum usha..hehehhehe:Monkey41:

jeng2...inilah duit yang penut nak kasi kowang...TENGOK...hehhehe...:Monkey23:peanut kaya...kaya ngan duit syiling..hehehhehe...sape nak? pinjamlah ngan peanut..kengkwang ni, peanut tak berkira sangat..setakat 155% interest aje.:Monkey47:.tak banyak kan bagi kowang..eeheheheh...devil merah & hitam tu bukan hadiah sampingn pinjaman duit,,tetapi pengutip duit aka along aka agen peanut..ade takut tak ngan muka ye?:Monkey10:tak takut? biat betul..blah dikau dari blog peanut..hehehhe:Monkey44:

ini pic petang tadi baru amik...cun? lawa? :Monkey28:chumey..ye2x..peanut dah tahu dan dah lali dengan pujian itu:Monkey19:...hehehehe...ops, dalam hati, :Monkey22:bangganya ada gak owang puji peanut...hohoho..oh ye, sila kumen dengan memuji peanut secara berlebihan :Monkey29:dan sekiranya perlu penggunaan bahasa hendaklah betul dan puitis.....sekiranya tidak..peanut tak moh kawan:Monkey14:-->ayat peanut zaman bebudak..ehhehe
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

27 pujian[s]:

Amir Auxin said...

hahaha
xleh bla ko ni ;D

mcm mana ek yg link ko 2,
tekan je...klua lgi ayat blog
smart!

Eazy Izzuddin said...

eh lawa la pic die...
ehehe
btw hadiah kamoo da dpt..
siap post kat blog lg..
=P

Cik Peanut said...

incik amir..
hehhehe
apa yang tak leh blah..
lalala..

ops, yang mane tu?
tak faham lah...

Cik Peanut said...

incik eazy,
tq2..sila puji lagi ye..
hehehe
peanut dah nengok post kamu sal hadiah tu, tq2x..hehehe

azizwan(dot)com said...

wow, byknya duit.. bg sket, boleh? hehehe.. oh ya, sal along tu senyum je? tak nmpak takut pun! lalala..

psstt.. terpikat plak nengok pic tu. siapakah gerangannya? yay.. tp syg sbb beliau dah ada BF :(

Cik Peanut said...

azizwan,
nak duit itu?
sanggupkah membayar interest sebanyak 155% itu? hehehe..agen along peanut dah diwajibkan senyum..mesra pengguna..heehhe..ops, peanut masih single mingle tu..lalal..
single but not available..lalalala

Amer Aan said...

duit syiling...
pe la sgt...
hehe...

ni ropenye pic...
tuan rumah...
cun..
hehe

Cik Peanut said...

ha'ah..
tu lah..
tapi nak tukar lah duit syiling..
dah leh beli topup...
cun? mekasih..dah tahu dah..lalalala(perasan)

Amer Aan said...

bole gak...
topup kn sy skali...
hikhik

MH said...

hohoho... banyak wet ek..tapi kasi tengok ek..hahaha ingat nak kasi terus leh topup kat saya.. hohoho...
tgk muka cik peanut makin puteh...apakah formulanya..hehehe

Cik Peanut said...

hohooh..
nak topup ye?
ne cukup
duit syiling tu cukup2 rm10.
balance pun dua tiga posen je

Cik Peanut said...

incik m&h,
heheheh..setakat duit syiling pelah sangat..lalala..
ops, itu semulajadi..
lalalla
secretm tak leh g tau owang..lalalala

muhdzahari said...

hehe..

err..hadiah da dapat..

makaceh sesangat ek :)

Cik Peanut said...

incik zahari,
same makaseh ye..
lalalal..terima lah hadiah tak seberapa dari peanut tu ye..hehehhe

nazz said...

Ho ho ho.. aku memang perlukan duit syiling.. utk bayar parking.. bagila bagila bagila... {ala2 hagemaru}

Framestone said...

jom try lawan duit syiling dgn bro nk x?? suke peanut kalahnye... tgh bertimbung nie.. kalau sekali kemas bilik mau dapat dlm puluh2 ringgt.. belum check atas meja komp n dalam laci.. bawah katil n kat lantai he..23x

buat mase skrg bro ade 2botol 1.5 penuh dgn duit siling..xtau bile nk tukar

Cik Peanut said...

incik naz,
kamu nak?
heheheh
bayar interest ye dulu..
lalalla

Cik Peanut said...

bro fs,
pertandingan duit syiling sape banyak ke?
hehehheh...
n ape kalah dapat semua duit tu?
peanut nak..konfirm2 peanut kalah n dapat wet syiling bro tu
hehehehe

Framestone said...

xdapt la he...23x

p.i.n.a.t said...

byknye dwet syiling die.!!
bak mai 5 rgt boleh??nk wat banje...hehe:p

mie said...

lawa nya...
anak sapa la ni...
kira hantaran duit syiling je la...
untung2...
hahhahaa

Cik Peanut said...

cik pinat,
nak ye?
meh lah sini..
\heehhehe

Cik Peanut said...

incik mie,
tq2...hehehhe..malunya..
ops, hantaran duit syiling?
boleh asalkan 1000 keping duit syiling emas..
hehehehe

mie said...

syiling emas xde dh skrg ni...
tp syiling 1 sen lebih kurang nya...
1000 duit 1sen...
jimat-jimat...

nurul izza said...

chumel3...

eleh, izza pun kumpul duit syiling gak. Malas la nak tunjuk, t ader org curik plak. Lagi byk dari cik peanut nye.

-WaN- said...

oh gini la rupenye cik kacang..hehe..

ciK aMoi said...

amoi nak adiah gak!lala

Post a Comment