Friday, March 27, 2009

Welcome to my life, Incik Ted....

:Rabbit02:
peanut happy...
:Rabbit01:
peanut sonok
:Rabbit42:
rasa nak membangga diri+riak3x...
:Rabbit31:
nak menjeleskan kowang jua...

yeah...jum menyeronokkan diri..hehehehe...
peanut sonok:Rabbit03: sangat...
nak bangga diri:Rabbit09: pun de..
hehehhehe

okies2x,,peanut berterus terang..
ehem2x...peanut dapat menda ni...
hehehehe


peanut dapat hadiah..heheheh
excited :Rabbit20:pergi amik kat pejabat kolej ..
lalalal..jeles tak? hahahha cuba teka apekah menda di dalam kotak berbalut biru itu dan di dalam sampul pos ekspress tu?
dapat dua lagi..tak jeles ke? hehehehhe
hehehehe..ops,lupa..siapakah yang menghantarnye?

kejap3x...nak menjeleskan kengkawan dengan pic Mr Teddy
or nama manjanye yang baru peanut kasi, si Ted.:Rabbit05:.hahahah...
cumey tak? mestilah chumey macam pemiliknya..hehehehe...
incik Patrick, incik Kapo, incikdevil hitam n incik devil merah dah de kawan baru..
jangan buli3 :Rabbit45:incik ted ye biler peanut g kelas...
nahas kowang kalu peanut dapat tahu, tido luarlah kowang..hehehhe

ni pulak cik bear2x pink...cumey kan?
ye sechumey peanut..heheheh
peanut tak wisau ye kene buli
sebab peanut akan gantung ye kat beg..heheheh

okies2x..peanut kasi tahulah sape yang kasi...
nak secret2 admire pun tak leh..lalalala...
sebenatnya..incik ted ini Incik Mie yang kasi...
sebab peanut menang contest yang ye anjur..
tak sangka menang..sebab selalu kalah je..he:Rabbit42:heheh
tima kasih ye incik mie..:Rabbit47:yang encem+baik ati+peramah+smart+macam2 lagi lah yang baik-->entry pujian berlebihan..
lain kali kalu wat contest, menangkan peanut ye?
t peanut belanja peanut butter beli sendiri ye?:Rabbit06:

dan cik bear pink tu cik xoxo yang kasi..lalalalla
tq2x cik xoxo yang cantek, chumey, cun, lawa,
baik hati..:Monkey06:heheheheh..
puas peanut cari nama peanut kat list bungkusan tu..
tak de...upanya cik xoxo tulis cik peanut..hehehhe
lain kali tulis nama penuh peanut ye..
t femes lak peanut kat kolej ni..heheheh
:Rabbit25:
sape2 nak hadiah..boleh lah mintak ngn Incik Mie dan cik xoxo..ye...
mintaklah banyak2..sebab ye memang banyak hadiah..heheheh
betul tak incik mie dan cik xoxo?? lalalalal

actually, peanut demam, biler dah demam,, ade package plus ngan magrain..
bila dah magrain, tahu2 lah t mata pun kena sama..
..sakit taktahan..cam nak hantuk kepala:Rabbit37: kat dinding je...
pergi kelas tadi pun penat je..ingat nak ponteng aje..
tapi, malas plak..hehehe..sejak biler peanut jadi baik ni.cam tak caye je..
sebenarnya memang niat nak ponteng,
tapi kene submit tutorial ngan kuiz lak...
kene lah pergi tunjuk muka kat lecturer peanut...
pura2x rajin tapi mengantuk :Rabbit15:sangat2..hehhehe
esok de kelas pagi je..heheheh..shuka2x..peanut2..tak sedar diri nak exam..hehehehe


sesiapa yang rindukan peanut leh lah menatap wajah peanut ni..hehee...peanut kan suka bergambar..wpun dalam bas k, da lambat ke kelas ke, tetap nak snap pic gak,,hhehehhe,,,adakah peanut chumey? lalalalla..semstinya lah...oh ye, lupa lak.sape2 nak kasi hadiah free, mintak je alamat ngan peanut, usah malu2, ye? hehehehe
Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

26 pujian[s]:

Along Arman said...

feanut.. along nak bear pinky tu muleh? bleh la... plz plz... heheh...

Framestone said...

oh saje nk wat bro jeles ek he..23x xpe la..hadiah yg peanut bg tue lagi berharga bagi bro berbanding bnde yg peanut dpt tue..sebab pe..sebab teu peanut punye n bukan bro punye..


ala sape la insan yg sudi bg bro bnde2 cam nie ek

mie said...

wahh!!!
puji lebih ni....
pastu siap ada nama lagi....

yg tanda kat telinga cik ted xnk buang ke???
hahaaaa

Kill-Vearn said...

wah bestnya dapat adiah.. maaf la pembunuh yg ini tak dpt nak kasi ape2.. hehee.. maklomlah wit tarak manjang.. hehee.. bagus la menang contest.. saya tak penah menang ape2.. sian saya :( btw xoxo tu ppuan ek...

CJ-alhafiz said...

woa....cik peanut banyok bnor koleksi patungnya...
haha......cj pun rasa jelez sbb peanut dapat hadiah...
tapi sebab peanut dapat banyak teds..
so, cj xda la dengki sangat....
hahahaha!!!!!

Along pun dah takmalu...nak mintak mintak pulak kat atas tuh...haha!!!
Ingat agi entry along yang dapat adiah dr peanut...huhu....

Amer Aan said...

ptut la cik peanut happy..
semacam je..
rpe dpt adiah...

Cik Peanut said...

along...
mahu yang pink ye?
mane buleh..
walaupun di tukar rerama yang cumey pun peanut tak nak
heheheh

Cik Peanut said...

bro fs,
peanut memang sengaja membangkitkan kejelasan semua owang..hehehehe
hehehehe...
betul2,pe2 yang owang kasi peanut mesti hargai..hehheh

Cik Peanut said...

bro fs,
peanut memang sengaja membangkitkan kejelasan semua owang..hehehehe
hehehehe...
betul2,pe2 yang owang kasi peanut mesti hargai..hehheh

Cik Peanut said...

incik mie,
mestilah peanut kene puji lebih2,
t dapat hadiah lagi..hehehhe
erm..sayang loh nak buang kat telinga ye tu
heheheh

Cik Peanut said...

incik kill-vearn
hehehhe,
pembunuh lah banyak duit
kasi lah sikit
hehehhe
ha'ah
cik xoxo tu pompuan lah..

Cik Peanut said...

cj-hafiz,
hehehhe..
peanut suka
tu semua owang kasi,
peanut beli satu yang kecikje
hehehhehe

Cik Peanut said...

amer aan
mestilah happy
ehheheh
=D

ekino said...

cik peanut syg..
dikau la penawar hati..
bla ku rindu akan ku hadir ke blog mu untuk mengubat hati yang lara..(harap2 cik peanut nih cair hati dgr ayt ekino nih..dan akan mengtransfer kan cik ted dia kepada ekino)...
kahkahkah..:D
blh kan cik peanut??..

azizwan(dot)com said...

huhu.. besh hadiah. congratz2. nmpaknya bertambah lg la koleksi patung cik peanut :)

Monster La La Land said...

wahhh
bes nyaa dpt teddy!
maw jugee
haha
bilekah cikpinut na kasi ika

kasila patrick tu satu yaa
ti ika kasi alamat ika
lalala~
jeles nih
teddy ika da kene cuwi worang
;P

jiji najiy said...

beshnye dpt bear chumel2

nakk gak!! nakk gak!!

pasni kene rajin msuk contest lor gamaknya

ritu kte dpt menang topup 10rm..

jgn jeles tau cik peanut

diLL said...

nak jugek!!

Cik Peanut said...

cik ekino..
wah3x..
melampaunye sajak 0r syair ke pantun tu
hehehehe
tak leh jugak.,hehehhehe

Cik Peanut said...

incik azizwan.,
time kasih
heheheh
arap2 incik azizwan leh tambhkan koleksi hadiah peanut
heheheh

Cik Peanut said...

cik ika..
patrick tu owang kasi,
ne leh kasi kat owang
hehehe-->alasan..
lalalal

Cik Peanut said...

cik ika..
patrick tu owang kasi,
ne leh kasi kat owang
hehehe-->alasan..
lalalal

Cik Peanut said...

cik jiji, betul2,
kene rajin masuk contest
heheheh
tapi peanut tak selalu menang pun
lalalala
wah, dapat topup
jeles2x..
jum2..share dua..heheheh

Cik Peanut said...

cik dill,
nak ke?
mintak ngan cik xoxo dan incik mie..
hehhhe

nbie89 said...

merelit-relit cik peanut mengayun-ayunkan hadiah kaler pink tu...
aiii...jeles2...
maner kontest...aku nak menang gak...meoooww...

Cik Peanut said...

hehehhe
ko tak yah jeles ar
aku hari2 akan menunjuk2 kat ko
heheheh
nasib ar ko dapat member cam aku
heheheh

Post a Comment