Thursday, February 26, 2009

Perhatian sekali lagi wat penjawab2 tag peanut....

dengar2 semua..sila pasang speaker kekuat..kalu boleh yang paling maximun..so, leh ar dengar suara seksi agi chumey oeanut ni...:38:lalalalla..ehem2...dengan ini, peanut sebagai penjaga amanah kaum kerabat kekacanng..err, mr bean tak masuk okey..dia keturunan sebelah bapak tiri kepada sepupu kepada kawan peanut..so tak de kena mengena kan?:30:

berbalik kepda pengumuman yang peanut nak wat,,,peanut sebenarnya nak umumkan para pemenang ala2x contest menjawab tag peanut tu..hehehe..walaupun dah tahu siapa pemenangnya..peanut nak jugak umumkan ...nak show off je...:35:geheheh

tq kepada yang sudi menjawab tag peanut.heheh..sape2 yang mengetag peanut, harap maklum, peanut skunk agak bz menghabiskan mase membuat asignment dan menghabiskan tenaga menjawab tag..ops, test...lalalalla:49:..t lepas habis semua ni, peanut jawab ek..lalalla..okies, tanpa membuang mase, di bawah ni merupakan senarai penjawab tag yang layak dapat hadiah daripada peanut..oh, ye, sila hubungi peanut secepat mungkin di email peanut or di ym

email peanut:ieratomei@gmail.com-->prefer yang ni
ym id:iera_sinchan
ni lak senerai penerima anugerah bintang paling ngetop dari peanut..he3x...:117:

1)cik pinat
2)incik badekgonzalez
3)cik nana
4)cik xoxo
5)incik eazy izzudin
6)incik mohd zahari
7)cik fara

Diharapkan kesemua penama2 calon di atas menghubungi peanut dengan kadar segera untuk sesi penyampaian hadiah dan hari persembahan..ops...hehehe..cik fara kecik, kamu juga diwajibkan menghubungi peanut, ye?

ops, sebelum peanut terlupa..setelah bberbincang dengan juri2 khas peanut iaitu cik peanut yang chumey lagi cun, di sini turut di sertakan beberapa penerima anugerah khas...jeng2...adakah nama anda termasuk?? lalalala

1)Along Arman
2)Incik Merah & Hitam
3)Bro framestone

hahahh...adakah nama anda juga penerima anugerah ini? hehehe..mungkin kowang konfius, nape2 nama tiga manusia ada di atas...cam gini, sebabnya..manusia2 di atas banyak berjasa dan menolong peanut ketika laptop peanut wat hal dulu, sekarang dan selama2nya..heheheh...kalau kowang bertiga tak ingat, tak pe, peanut ingat..lalala..kowang pun hubungi peanut ek...err, incik hitam & merahmasih nak hadiah spese hari tu ke?:34: atau nak hadiah yang same ngan owang lain...

okies, last, kepada semua name2 di atas, termasuk name2 penerima anugerah khas, sila contact peanut untuk proses penghantaran hadiah..okies...oh ye..peanut ade kasi dua pilihan hadiah..t kiter bincang kiter2 je tau..lalalalla

apapun, thankz sudi melayan karenah peanut..lalalal:50:

Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

20 pujian[s]:

여자 이니까® ☂[x]O[x]O☂ said...

yeah!!!!!
we win!!
ahahahha

lalalalla~~
syoknyer.. ;p


p/s: skali lg jd org 1st..

Eazy Izzuddin said...

hahaha....
dpt hadiah tuh...
esok2 incik eazy bg maklumat..
skang nk titon lu..
=P

Framestone said...

ape ygberlaku nie ek... awat ade name bro atas tue...??? nie nk ajak bro bercurang ke... gurau je

nk hubungi cam mne ek.. xde no tepon nn alamat surat menyurat untuk menghubungi urusetia

merah dan hitam said...

ehem2..beta dtg mengadap ni...
beta nak tanya org lain dpt adiah ape..
kalo tak spesel, beta prefer adiah lama...
hahhahahaa...

Along Arman said...

yeah..
alhamdulillah.. akhirnya saya telah dipilih untuk menerima anugerah khas pada malam nie,,,
terima kasih kepada semua yang banyak menyookong saya selama saya berada di dunia blogging... mak.. ayah.. terima kasih walaupun kalian tidak tahu yang anakmu ni blog holic.. huhuhuh....
ye ye ye...
nanti along buzz kat ym.. :D

WINAMP SKIN said...

Hello! How are you?
You can download stylish modern skin for your winamp player in our website!

WINAMP SKIN said...

Hello! How are you?
You can download stylish modern skin for your winamp player in our website!

muhdzahari said...

contact kot ym la best skit, hehe..
nanti kalau contact kot email nak bagitau apa?

azizwan[dot]com said...

aduyai.. sal nama aku takde cik peanut? ini sungguh tdk adil.. aku nak juga.. nak jugaaa.. tak kira, nak jugaaa.. hahaha..

ermmm.. kalau aku jawab tag cik peanut tu agaknya masih dpt hadiah lg tak? lalala.. cam tak ikhlas je nak jawab tag tu. hehehe..

tkpe.. demi cik peanut akan ku buat juga tag itu walaupun takde hadiah. chewah.. tp aku tak janji.. lari..

spatt said...

ko dah buat tag tu kan wan...
haha
gi tuntut hadiah kat peanut..hehe :D

Cik Peanut said...

cik xoxo,
peanut dah beli hadiah..
cepat2 hantar alamat kat peanut..
hehehhe

Cik Peanut said...

cik eazy,
peanut dah dapat alamat tu,
proses penghantaran akan di hantar dalam minggu ni gak selepas proses menyiapkan asignment peanut ni
heheheh

Cik Peanut said...

bro framestone,
hohohoho...alah, kasi je alamat tu kat peanut ek..
peanut nak kasi hadiah sebagai tanda tq peanut kat bro..sebab penah tulun peanut when peanut de prob ngan pc hari tu..
okies?

Cik Peanut said...

incik merah & hitam
bro tak leh dah hadiah...
peanut dah poskan hadiah tu kat bro kan?
hhahhahaha

Cik Peanut said...

along....
hehehe
cepat2 peanut nak alamat..
hantar kat email peanut ye..
peanut nak lakukan proses penghantaran dah ni

Cik Peanut said...

incik muhd zahari,
hantar alamat ngn nama kat email peanut ye..

Cik Peanut said...

azizwan,
hohoho..dah buat kan..sila2 lah hantar nama ngan alamat kat email peanut ye

Cik Peanut said...

incik spatt...
yelah2 peanut kasilah hadiah kat wan tu
hehhehehe

merah dan hitam said...

nak taw ape hadiah utk dak2 lain tuh :(

Framestone said...

nk kasi alamat cam mne ek?? ok bro letak alamat bro kat belah atas kanan tau..tp sampai esok je bro letak huhu nama pun ikut nama yg bro letak kan ek he..23x leh ke cam nie

Post a Comment