Friday, February 13, 2009

Peanut dah capai tahap atas umur

tepat kul 12 tadi, peanut dah pun melangkah ke umo yang baru iaitu...19 tahun...heheheh...dah tua upanya peanut..bab kate nabila. peanut dah tukar status jadi.."makchik peanut"...tak patut betulkan? lalalalal:Rabbit44:err, kowang semua wish lah bufday kat peanut...kalu nak wish tu bagilah hadiah sekali ek:Onion07:..peanut tak demand sangat..tapi yang mahal2 je tau...hehehhe...:Onion18:

Peanut sebentar tadi pun dah berjaya di kenakan oleh kecik, dieba n nabiela...habis rambut versi baru peanut kena icing...diowang sebenarnya jeles ngan peanut lah tu.hehhehe...:Onion32:..sebab rambut peanut yang chumey tu kan? lallala...tapi pe2 pun, peanut cayunk kowang semua...(muka siyus).kowang member yang best dan baik...:Onion73:.yang baik tu peanut tipu je..lalalla:Onion01:..amik hati sebab hadiahkan peanut devil hitam dan merah yang cumey tu..lalala...t peanut upload pic dua ekor tu ye...lalalalla

Buat kengkawan yang wish peanut tq tau...
  • billa cun-member satu matrik..skunk kat uitm s.alam...:White31:..tahniah kamu first...lalalla...
  • Asma Usna-Bestfren peanut kat teknik...ingatkan dia first, upanya billa lagi cepat
  • faRa Besar-dak comot usm..lalalala...kamu third lah..peanut salah kira...hehhehe...improve lagi taun depan ye? :Onion41:..jangan putus asa..huhuhu...
  • Khairul Anam..dak teknik lu gak..:Onion07:ehem2x...lalalal
  • Tecik, Nabila n dieba---diowang yang kenekan peanut. tq :Onion19:untuk kek, devil n kad yang besar gajah tu...lalallal
  • Dayah UM...dak matrik lu...salah wish..ye cakap peanut dah 20..peanut 18 lah..ops, silap:Onion44: 19 lah...hehehhe...
  • Jugak kat member2 kat mspace n friendster yang dah wish awal2 lagi..tq to all...:White05:muahh...cayunk kowang semo..
  • err, kowang ble lagi?:White01:

Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

18 pujian[s]:

Merah dan hitaM said...

salam....

happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to peanut
happy birthday to you

happy 19th birthday...
may Allah bless u...

Cik Peanut said...

tq2x,..encik merah dan hitam...
err, tak der hadiah ke?
lalallala

p a a n. said...

happy birthday jugakkk~~!!!!!
ahehehe

Merah dan hitaM said...

adiah gi amek dlm http://pge46.kraetiv.net/blog/ ada byk adiah leh donlod..hehehehhe

CikYana(",) said...

Happy birthday to u
happy birthday to u..
happy birthday to cik peanut
happy birthday to u:)

smg pnjg umo..murah rezeki..
sehat slalu dn bhagia ngn org2 t'syg..

p/s:nk ke??meh la cni..byk lg nie..mkn sorang2 xabis..huhuhu

Framestone said...

happy buzday buat kamu

fara said...

hahahhahah..~~! iera jadi mangse icing kek pertama dari aku.. huhuhuh.. walaupun aku owang ke empat berkongsi tempat pulak ngan dier n nabila.. tapi aku tetap no satu yg kene kan ko mase burfday ko... wahahhahhahha....~! punyer lar bergaya muke ko mase tuh... penuh ngan icing cake.. heheheh.. n aku sowang jer yg ley panggil ko.. iera tUUT tUuT.... CAM LAM KAD TUH.. WAHHhhahahahah..... eppy burfday lagi....

Cik Peanut said...

tq paan...
hehehhe

Cik Peanut said...

encik merah & hitam...peanut tak nak hadiah tu..
peanut nak hadiah cokelat..
hehehhee

Cik Peanut said...

tq cik yana..
hehehhehe...
peanut nak cokelat tu..
meh peanut habiskan..
lalallala

Cik Peanut said...

hohoho..
jahat tul ko fara..
kengkawan semua ni lah "devil"
fara, ko pilih ar ko nak hitam ke merah...hehehhe
tq2x..hehehhe

muhdzahari said...

loh..baru 19 adik peanut ni..
happy birthday adek ye..hakhak

Cik Peanut said...

hohoho...
adik ke?
hehehhe..
maknenya peanut masih muda dan chumey lah kan?
lalallala

Along Arman said...

hepi besday peanut...
sowi lambat wish..
baru jer on9 neh..
hepi besday..
semoga panjang umo..
murah rezeki...
cepat² kawen.. hukhuk..
khairul anam.. ehem ehem ehem..

Cik Peanut said...

tq2x...along..
hehehhe...
nank hadiah...lalalla...
anam tu kawan jelah..
hehhehe

spatt said...

happy birthday peanut!!!
moga panjang umur dan murah rezeki yer...
dan sila teruskan blogging sampai ke bila2... :)

p/s - dah add link peanut... :)

Cik Peanut said...

huhuhuhu....
tq2x...
nk hadiah...hu3x...
peanut dah add...

azizwan[dot]com said...

adeh.. aku terlambat.. btw, ku persembahkan..

happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to peanut
happy birthday to you

tiup lilin cepat, nanti hangus kek tu.. kempunan aku nk memakannya. hehehe..

aku doakan semoga cik peanut sentiasa sihat walafiat, dipjgkan umur, dimurahkan rezeki, dan dipermudahkan segala urusan dunia serta akhirat. amin..

Post a Comment