Sunday, February 22, 2009

sila amik perhatian penjawab2 tag sekalian....

okies, sebenarnya peanut :Rabbit02:nak tulis entry ni mengenai tag di bawah ni...kiranya sambungan lah..sape2 nak bace tag peanut tu, leh bace kat bawah...mula2 tulis tu, tak de pun dalam pikiran nak merasuah kowang :Rabbit03:agar menjawab tag peanut dengan memberikan kowang hadiah...err, BPR tiada di sini kan?:Rabbit33:...

sebelum tu meh peanut kasi tau sikit...syarat2 penyertaan..lalalalal(kunun2)

1)owang yang namenya telah di sebut dalam entry :Rabbit42:tag tersebut..maknenya, sesiapa yang oleh peanut..jika tak pasti di senaraikan atau tidak, boleh rujuk di bawah
2)telah menjawab tag yang di berikan oleh peanut..dan telah mengundi:Rabbit44: untuk mendapatkan hadiah daripada peanut..untuk mengundi, leh mengundi di bahagian kumen2...sekiranya kamu menjawab tag tetapi tidak mengundi di kumen, peanut anggap kamu tidak hinginkan hadiah dari peanut itu..oh ye, sila bagi hint kat peanut sekiranya sudah menjawab tag ye?:Monkey19:..sebab peanut nak mengelakkan diri di blog kowang semua..hehehe

3)oh ye, sesiapa yang berminat nak jawab tag ni, sila g tau peanut ye...kowang juga layak mendapat hadiah daripada peanut

4)hadiah menda? erm..rahsia..hehehe..peanut tengah memikirkan nya:Monkey20:...kamu semua juga leh g tau hadiah pe yang kamu mahu..err, maksud peanut,suggestkan..ne tahu peanut berminat nak kasi hadiah tu kat kowang..hadiah tu perlulah bersesuaian dengan tahap pendapatan peanut yang RM0 sebulan ini..okies?:Monkey31:

5)lupa lak...hanya tag yang di jawab sebelum jam 12 malam pade hari rabu (25hb feb) ini sahaja yang akan layak mendapat hadiah...itupun sekiranya 50% tag2 yang peanut kasi di jawab..maksudnya, ade 1o owang kan..kene de lebih dari 5 owang lah yang jawab tag ni..sesape yang tak jawab walaupun di senaraikan tidak layak mendapat hadiah..hehehe

mereka yang sudah/separuh layak mendaoat hadiah...
1)cik pinat-taggie by cik peanut
2)Incik badekgonzalez-menjawabtag-by peanut
3)cik nana-life with tag and award
4)cik x[o]x[o]-Tag From Cik Peanut
5)incik eazy izzudin-[A]yyak!!..[T]ag!..
6)cik fara-fara di tagged!!!!
7)incik mohd zahari-kau tanya aku jawab(tag)
8)incik merah & hitam-masih tak layak..cuma mengundi sahaja..sila buat tag ye incik hitam dan merah..hehehhe...gelak nakal...(dah tahu incik hitam dan merah takkan wat nye..usha ar blog ye kalu nak tahu nape...)
9)Incik azizwan-masih tidak layak(hanya mengundi untuk dapatkan hadiah, tidak buat tag lagi)
10)incik spatt-masih tidak layak(hanya ada niat untuk buat tag,,,)

name kowang akan berada di dalam list di atas sekiranya menjwab tag peanut sebelum khamis menjelma...lalalal

okies, ade faham? pe2 kemusykilan..sila kumen peanut ye? err, mungkin kowang tanya...asal baik hati+chumey sangat peanut ni nak kasi hadiah free2 ni? ni jawapan peanut:Monkey23:

"sebenarnya cam gini, lan Februari lan bestagi peanut..kan bufday peanut lan ni...sape2 tak wish agi..sila wish+hadiah ye...lalalalla...peanut nak kasi hadiah ni sebab nak ucap thankz coz sudi jejalan kat blog peanut, sudi kawan ngan peanut, sudi tulun peanut, melayan peanut melalut, dan macam2 lah...tak salahkan kalau peanut nak berterima kasih kepada kamu kan? mungkin kowang cakap, alah, kasi jelah hadiah..kate nak tunjuk tima kasih kan?? peanut leh wat gitu..tapi...kam ingat peanut ni kilang chop duit ke..hahahah...skunk boleh lah peanut kasi hadiah sikit2...doa2kan lah peanut terbuka hati nak bagi hadiah agi nanti ye? lalalalal..."

sekian, daripada peanut..nak study lu ni:Rabbit15:...lalalal..caye ke?:Rabbit28:

Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

15 pujian[s]:

Framestone said...

ala huhuhu bg hadiah without tag xleh ke

Eazy Izzuddin said...

ni psl tag bwk kew?...
udah di jwb lorh...
cume tinggal nk post jek..
=P

mane adiahnye??
xD

Cik Peanut said...

hohoho
ne leh bro
tak aci
hehehehe

Cik Peanut said...

hohoh

dah kawab ek..

post lu sebelum khamis ni untuk layak

lalalla

hadiah lum beli lagi,

ngah pk ni...

tapi termasuk eazy baru 4 owang jawab..kene lima atau lebih lah...

tunggu aje llah..
heheheh

monster la la land said...

ishh cik peanut tecayang
tapaham pule mende ni
hihihi
nyway eppy besday cik pinut!!
tatau lak besday cik pinut
ti ika blanje makang float pise kacang pinut
;DD

monster la la land said...

ohh ika paham.ika paham
hihih*senyum lebar mungkin
:DDDD

Cik Peanut said...

hohohoo

tenkiu ieka...
ni semua cik xoxo nye idea...
peanut ikut je

hehehhe

Eazy Izzuddin said...

owh yeke...
byk nyer yg mentag eazy nih...
huk2...
cedey2....
tgklah kamis nih..
=P

여자 이니까® ☂[x]O[x]O☂ said...

hhahahahah
mari kita semua mngerjakn krabat kekacang ini..
mari2.. ;p

badek_gonzalez said...

waaa
saye memasuki list itu..
KAGUM!
hahahaha

azizwan[dot]com said...

cik peanut, aku tak buat lg tag kamu.. huhu.. dah confirm la aku tak dapat hadiah kan? adeh :(

btw, aku nak juga.. nak juga. hahaha..

Cik Peanut said...

wah, kan peanut tulis sebelum khamis..
maknenya rabu kul 12 tu last..hehehe
sempat agi kot...

Cik Peanut said...

inick, eazy,
cepat2..
err, tapi kamu dah jawab kan?
lalalala
(O.o)

Cik Peanut said...

cik xoxo,
nampak macam kamu semua dah memang...
hehehhehe

muhdzahari said...

dah jawab, yay!

Post a Comment