Monday, February 23, 2009

Pic and award

an

minggu lepas...peanut nak masukkan pic kawan peanut...dia nyer bufday sehari sebelum peanut.iaitu 12 Feb..tapi jarak umo kami setahun...hehehhe...kene panggil kamu kakak nadia ke? lalalalla....huhuhu...nadia...selamat hari jadi agi sekali agi dari aku..cayunk sama kamoo..:Rabbit25:.lalalalla..oh, ye..peanut ngan nadia kembar tau..sape2nak ejaz nadia kena ejaz peanut gak..lalalla:Rabbit54:

okies..ni lak kek yang berjaya menjadi facial muka peanut pada malam bufday peanut...leh klik kat pic untuk pic manyak besar...eheheheh..leh bace pe yang diowang merepek atas kad itu..lalala.chumey kan devil merah dan hitam tu? lalalal..patrick tu member yang kasi...thankz kecik, dieba n nabiela...kerana sudi mengenakan aku...allalala..siap sedia lah kamu biler bufday kamu tiba nanti..hehehehe:Rabbit22:

ni award dari cik amoi..tenkiu2...hehehhe...tak sangka dpat award.:Rabbit55:.tak penah ni..terharu lak..cam dapat anugerah bintang paling popular lak..lalalal..tenkiu..hehehhe:Rabbit42:


Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

18 pujian[s]:

azizwan[dot]com said...

psstt cik peanut.. aku nk bisik something kat kamu dan jgn bg tau kat sesiapa ek! aku nk minta tolong kamu kirim salam kat kakak nadia kamu tu boleh? hehehe.. just kidding jer..

tetiba plak ingat kat bro merah & hitam bila nengok devil tu. aku rasa, kalau jual kat beliau mesti beliau nk beli. tp jgn jual murah2 sbb aku dah bajet supaya cik peanut bg 2 keuntungan yg dapat kat aku. hahaha..

btw, besarnya patung mr patrick kamu!

Along Arman said...

along sangat jeles...
arghh! bufday along tak dapat present pun.. uwaaaaaa!!!

Cik Peanut said...

azizwan,
t peanut kim salam kt ye..
cakap dak sabah,,,
mesti ye excited...
heheheh

jual kat incik merah& hitam?
err, nah 20 sen..
heheheh

Cik Peanut said...

along,
ciannye..

hehehhe
along nak hadiah pe?
lallalal

nah, amik..heheheh

pauhputik said...

salam cik peanut, happy belated burfday.... sowi eh x dak gift... :p

spatt said...

patrick je?
spongebob suar petak mane?hohoho
sori le peanut, streamyx buat hal dah sminggu, la ni ok sket tp sket je la.bloghopping still payah..
tag kamu tu spatt simpan dlu ek..hihi

merah dan hitam said...

nak jugak adiah :(
mana kameknya rm10 topup :(
kamek nak kem slm juak ke akak nadia kitak tuh...
sama mcm wan..hehehehe...
asek2 dpt award aje..jelesnya...

Cik Peanut said...

pauh putik, tq...
hehehhehe....
alah, wish lambat,
kena kasik hadiah lah...
(o.O)
lalalalla

Cik Peanut said...

spatt,
spongebob tak de,
ye tak best di peluk cam patrick..
hehehhe...kalu ngan patrick.
tido tak moh bangun..
lalalalla
tag..erm..lambat jawap tak de hadiah lah...
hehehhhehe

Cik Peanut said...

incik merah dan hitam,
kamu nak hadiah ye?
silalah jawab tag...
hehehehehe

monster la la land said...

ishhh
tomeiynyerr ediah tuh
adoi
na patrick!
kat ruma de span kunin tu jer
uhuk
da la ta hensem
patrick ensem
hihi
eppi belated besday cik peanut!
moga pnjang umo!
:))

fara said...

knape aku kene jadi devil erh..?? iera.. aku bukan dak baik ker..??? huahuahuaauhuh~! anda sekarang buleh komen blog ku.. aku dah buang aper yang ko suh buang tuh.. heheheh....

spatt said...

hadiah ape eh?
topup free selama setahun?
muahahah
eh, spongebob lebih best la..

loque said...

eh eh.....
lame la tak singgah blog cik peanut...hehe

cik peanut suke mengedit gambar kah?
:D

Cik Peanut said...

cik monster lala land,
betul2, patrick encem +chumey...
kalu tido peluk ye,
mahunye tak nak g kelas esok tu
hehehhehe

tq2x,,,
hehehehe

Cik Peanut said...

fara,
ko kan devil..
lalalla
pilih lah yang ne satu ko nak jadi
hitam ke merah...
lalalala
hohoho..t lah aku gerak..
aku nak wat asignment ni
ade tak sape2 hamba Allah yang encem +chumey yeng sudi wat asignment ni?
hehhehehe

Cik Peanut said...

incik spatt,
kamu ingat peanut ni tauke celcom@maxis ke?
heheheh
ade lah..tapi mungkin hadiah tidak semahal mana..mungkin hanya sama dengan harga sekeping kad topup,,,
lalallala

Cik Peanut said...

incik loque,
wah2 baru nampak batang hidung kamu skunk,
lama giler away nyer
heheheh

tak de lah suka sangat
cuma malas nak masuk pic banyak2
so, masuk satu jelah
lallalala

Post a Comment