Saturday, February 28, 2009

Lapar+Keliru=Sesat

hai kowang:01:....semalamkan , peanut de test untuk subjek stats or nama penuhnya puan statistik...soklan ye senang giler...cum jawapan je...susah sangat...:07:...tapi, sebenarnya peanut bukan nak g tau tentang kesusahan yang di alami ketika menjawab soklan tapi..pasal kekeliruan

tempat test atau dengan kate nama lain..PEANUT TERSALAH MASUK DEWAN EXAM...cepat gelakkkan peanut skunk...sebab jap agi mulut kowang akan di kunci...:24:


peanut malu sangat..teramat malu..walaupun tak de sape tahu kami(peanut+tecik+nabila)..dah silap masuk dewan exam..:09:bukan setakat silap..peanut leh lak selamba je jawab soklan sampai masa tamat..yelah, mane tahu silap kelas...last2 biler incik pensyarah cam blur2 je nak kutip paper kami, baru lah dapat tahu yang kami silap kelas...aduh, malu..cam nak hantuk dinding kat kepala je..malunya, rase nak nangis time tu jugak...:23:..patut ar cam tak penah nampak je owang len..


tapi, tak pe..yang dah lepas jangan diingat..biarkan ianya berlalu...chewan...:03:..selepas habis episod test stats tu, peanut pun dok lah ngadap2 laptop ni..tengok pe yang patut...tiba2 terusha pic2 lama..ops, rupanya banyak gak pic makanan dalam laptop peanut ni...





sila klik pic untuk pembesaran tahap max..supaya anda boleh menelan air liur sebanyak mungkin...

cam mane? ade rase lapar lak..tadi, mase usha pic ni..peanut tak makan lagi...aduiya, lapar lak..heheheh...skunk, beru peanut tahu yang UUM ni upanya banyak gak makanan yang best2..:10:nyum2..buat ku terasa lapar je..sape nak rase ABC n nasi ayam Kolej Perwaja...mehlah datang ke hutan sintok ni..bukan sahaja makanan sedap2..bahkan, owang kat sane pun encem2...hehehhe....jum makan!!...oh ye, kalu nak kumen, kumen lah pasal makanan di atas ye..jangan sal peanut silap masuk dewan exam tau...lallalala

oh ye, satu lagi...chumey tak emoticon baru ni..hehehhe..cumey kan? :16:..sape2 nak leh lah usha kat blog cik xoxo ye...hehehhe

Membaca tanpa mengomen ibarat berak x basuh. eii. yerk!

21 pujian[s]:

GeNeRaSi MaLaYSia said...

hohoho..
bih cmne lk ek..
just slh tmpt je kn..
subjeknye tol kn..

Cik Peanut said...

entahlah..takut gak..mujurlecturer tu nak amik paper kitowang n kasi kat lecturer kitowang..cuak gak sebenarnya

Eazy Izzuddin said...

ohoho
camne leh salah msk dewan nih?
huhu
ni final exam or test gtu jek?

so camne paper tuh?
ok..
hehe

x meleleh pon tgk gmbo tuh..
=P

merah dan hitam said...

so mcm ne?da salah tempat mesti paper lain kan?
tak usha kod subjek ke?
aneh dia ni...
so kene re-test ke?

Cik Peanut said...

incik eazy,
test je..tapi mid ter,=m..
wua.takut ar..
esok de ye nyer kelas...
t ye heboh satu kelas lak

Cik Peanut said...

incik merah dan hitam,
mujur lah paper sama,
tu yang tak perasan dah silap.
n mujur gak lecturer yang jaga tu nak tulun submitkan yang kami nyer tu kat lecturer kami...

badek_gonzalez said...

xpe..salah dewan je..
jangan salah masuk tandas sudah...

bherkata berdasarkan pengalaman.
huhu

Monster La La Land said...

ihiks
setap low itu makanan
aiyyar..lapau
da kul 12 nih
la la la~
cik xoxo nyer emot mmg tomeiy2
gewam tengok
;DD

Cik Peanut said...

incik badek
peanut rekod bersih,
huhuhuhu
tak penah silap masuk tandas...
heheheheh

Gildo said...

Hehehe, dimana ada post, ada juga smiles yang bagus2.
Wassalam.

catzer said...

Pergh..cik kacang byknya ko mkn..ke melantak ni

Cik Peanut said...

hai gildo,
tq2x...

Cik Peanut said...

catzer,
loh tu bukan sekali makan lah..
tu himpunan pic2 makanan..
hehehhehe

Herry Iskandar said...

tu la cik peanut..
len kali tgk2 dlu kt mne tmpt test..
hahaha...
ala,cik peanut kan x tau malu..
ape ade hal stakat slh tmpt... :P

Cik Peanut said...

incik herry iskandar,
peanut dah tengok dah..
cam mane entah time peanut tengok tu, tempat ye bertukar jadi tempat lain..
aduiya, peanut pemalu owangnya...
lalallalal

nona said...

hehe nasib bek cik peanut tersedar bila bis jwb test tu...kalu tgh2 jwb tersedar...kn pyh nk jwb soklan tu..coz tercengang n terganggu otak tok jwb test tu...
hehe tu perkara biasa nk jwb test..

Framestone said...

bro pun lapo nie... keliru nk makan pe..sampai sesat nk cari tempat makn

Cik Peanut said...

cik nona,,
hehehehe...
peanut akan anggap ni satu pengajaran
lain kali jangan silap tempat lagi..hehehehe

Cik Peanut said...

hahahha...
bro memang selalu sesat...

hehehe

Framestone said...

sesat berpeta xpe.. pakai GPS (peta atas bantal tue)

Cik Peanut said...

ops, bro fs...
jangan bocorkan rahsia peanut tu
lalalal

Post a Comment